İki Lafın Belini Kırmaya Ne Dersiniz???

vallaa nası denk gelmiş ayol yok canım bekarımm şarkımız bitince evleneceğükk inşallah bitersee

tubii sen kaldın seninkinide asker yapakmııı

evet bende sasırdım valla:) biter biter sevgiliyken yine gecio bi sekilde ama bana simdi cok zor gelio martta gitcek her gun yanımda olmasına alıstım o gidince nereye baksam onu gorcem evin içinde paso aglarım artık

evet bende sasırdım valla:) biter biter sevgiliyken yine gecio bi sekilde ama bana simdi cok zor gelio martta gitcek her gun yanımda olmasına alıstım o gidince nereye baksam onu gorcem evin içinde paso aglarım artık
bende kötü oldm şimdi

simdi yanında dimi eşin canım ?
doğuyamı gidicek oda ?
çok zor valla sabır versin hepimize

kars sekerimmsenınkı şırnak dimi

nerden biliyon be
hee şırnak/beytüşebapta

doğuyamı gidicek oda ?

nerden biliyon be
hee şırnak/beytüşebapta

şimdi yanımda canım martta gitcek birlik olarak gondercekler ilk şırnak silopi dediler sonra hakkari sonra beytüşşebap simdi yine hakkari diyolar kesin gitcek ama yer belli degil tam olarak.
eş goturulmucek bide o kotu oldu ben evde kalcam kayınvalidem yanıma gelcek

doğuyamı gidicek oda ?

nerden biliyon be
hee şırnak/beytüşebapta

ben bilirim yeffruumbaska bir topikte gördm kıss altınada ben yazdm zaten ordan bilioreee

kıslar burcunuz ne yazın bakiimben koç burcuyum ve tüüm özellıklerını taşıyorum (maleseef)

evet oralara eş goturulmuyomus ya
hayırlısı olsun canım beklemekle geçen bi ömür biizimkiside

ben bilirim yeffruumbaska bir topikte gördm kıss altınada ben yazdm zaten ordan bilioreee

hee hiç görmedım ben seni

evett yengecizz bizz özelliklerini sevmiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…