- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
erkek arkadsmda balıkkk
13 mart ne oluyo kızlar
ya ben benimkini tam bılmıyorum kimlikte yazan 13 mart ama gerçekte annesi güzün doğmuşsun demiş eylüldeymiş ama gün falan yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkek arkadsmda balıkkk
13 mart ne oluyo kızlar
ya ben benimkini tam bılmıyorum kimlikte yazan 13 mart ama gerçekte annesi güzün doğmuşsun demiş eylüldeymiş ama gün falan yok
Ay kıcınızı kırıp su topıcte durun dovcem hepınızı haaa
slayt hazırlıyorum cnm 2 gündr arada da okula gidiyorum ayıp olmasn dıyesen napıosun bakiimeee baska napıyosun
paluklaaa hiç alakasıı yok ama yaaapaluuk cnm
Ay kıcınızı kırıp su topıcte durun dovcem hepınızı haaa
slayt hazırlıyorum cnm 2 gündr arada da okula gidiyorum ayıp olmasn dıyesen napıosun bakiim
paluklaaa hiç alakasıı yok ama yaaa
bacımmmm bizz burdayık senn yoksunn
sırf değişiklik olsun diye çıkıyorum arada yoksa paso netteyım
sabah 8:30- akşam 17:00
ben napım dusunup duruyorum napcam dıe
ya napimm burda kımsee kalmayınca tek basına okuyup yazımmıpantera baska topıclere gdıyonuz bnde gdıom valla sabıt burda dursanız bende dururum :)
yükseleni de önemli paluk olmasın zaten cook zorsen mesaiye kk'da baslyıp kk''da bitiriosun o vakiit
ya napimm burda kımsee kalmayınca tek basına okuyup yazımmı
neyse ne canım anlaşıoz bi sorun yok odun ve duygusuz olması dışında
he yaa kk maaaş bağlasın banaa
canım senınkı nasıl bilmem ama benimkinde asker titizliği sertliği var bırazcıık
Tırlatık olmadıgımı kım soledı kı hahahhakıss cok düşünme mazaallaaah tırlatırsın
olmazmıııı
benimkide öle canım ama ilk başlarda bana yansıtıyodu bunu dedim sakın !
oda der hep beni tugayda görsen tanımazsın hayatta sana karşı olduğum gibi değilim
yumşak erkek iyidir iyi candır
Tırlatık olmadıgımı kım soledı kı hahahha
ya napimm burda kımsee kalmayınca tek basına okuyup yazımmı
neyse ne canım anlaşıoz bi sorun yok odun ve duygusuz olması dışında
he yaa kk maaaş bağlasın banaa
aslında iş ve eş arasındaki dengeyı ve farkı iyi bilmek şartgercı bazen yasadıgı stresi gördükçe hakvermıyor da degılım haniama yansıtmaması gerekio haklısın:26:
o kadar hepimizde var caaanım:76: