İki Lafın Belini Kırmaya Ne Dersiniz???

ctrlZ

tırttt :)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2012
158
0
Burada yeni olup sohbet muhabbet ortamı arayan yeni arkadaslarım hadi buyrun hep birlikte kaynaşalım :)İKİ LAFIN BELİNİ KIRMAYA NE DERSİNİZ???? :)

ilk yazan ben olayım :) topıgın hayırlı ugurlu olsun

Ooooo topıgını bırakıp gıtmıssın coktan

zelemele her 10dk 1 mesaj atabiliyomuşum :)) yazamadım cvp özelden

ya kızlar su ifadeleri nasıl koyuyoruz kırk takla attım yapmak için ama olmiyiii :))

hosbulduk hosbulduk onun bi ayarı var kullanıcı kontrol panelindendi sanırım ilk basta bende bilmiodum baya bi kurcaldım ole ogrendim simdi altta direk cıkıo hepsi

hosbulduk hosbulduk onun bi ayarı var kullanıcı kontrol panelindendi sanırım ilk basta bende bilmiodum baya bi kurcaldım ole ogrendim simdi altta direk cıkıo hepsi

duu bi bakıyım bende sinir oldm ya kendimi ezik gibi hissediyorum ifadesiz :))

ha ha kullanıcı kontrol paneli hesabım secenekleri duzenle msj editörü standart editor toolbar dio onu bi tıkla bakalım ben kurcalamiim fazla bide benimkide bozulmasın

Tişikür ediorummm :) Hosbulduk ... Topıkte durda ıkı lafın belını kıralım harbıden

geldim beaa napiim su profilimi düzenlemeye calısıyorum :)aman hee sankı mankenlik ajansına form dolduruyorum bitiremedim süslemeyi :)))

ee hatunlar gelelim tanısma faslına :)bendeniz zavallı öğrenciyim okul bitirme gayretindeyim sizler neler yapıosunuz bakiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…