İki Lafın Belini Kırmaya Ne Dersiniz???

Ay kıcınızı kırıp su topıcte durun dovcem hepınızı haaa

pantera baska topıclere gdıyonuz bnde gdıom valla sabıt burda dursanız bende dururum :)

paluklaaa hiç alakasıı yok ama yaaa

bacımmmm bizz burdayık senn yoksunn
sırf değişiklik olsun diye çıkıyorum arada yoksa paso netteyım
sabah 8:30- akşam 17:00

yükseleni de önemli paluk olmasın zaten cook zorsen mesaiye kk'da baslyıp kk''da bitiriosun o vakiit

pantera baska topıclere gdıyonuz bnde gdıom valla sabıt burda dursanız bende dururum :)
ya napimm burda kımsee kalmayınca tek basına okuyup yazımmı

yükseleni de önemli paluk olmasın zaten cook zorsen mesaiye kk'da baslyıp kk''da bitiriosun o vakiit

neyse ne canım anlaşıoz bi sorun yok odun ve duygusuz olması dışında
he yaa kk maaaş bağlasın banaa

canım senınkı nasıl bilmem ama benimkinde asker titizliği sertliği var bırazcıık

canım senınkı nasıl bilmem ama benimkinde asker titizliği sertliği var bırazcıık

olmazmıııı
benimkide öle canım ama ilk başlarda bana yansıtıyodu bunu dedim sakın !
oda der hep beni tugayda görsen tanımazsın hayatta sana karşı olduğum gibi değilim
yumşak erkek iyidir iyi candır

aslında iş ve eş arasındaki dengeyı ve farkı iyi bilmek şartgercı bazen yasadıgı stresi gördükçe hakvermıyor da degılım haniama yansıtmaması gerekio haklısın:26:

Sen yaz ben gelır cvp yazarım sana

aslında iş ve eş arasındaki dengeyı ve farkı iyi bilmek şartgercı bazen yasadıgı stresi gördükçe hakvermıyor da degılım haniama yansıtmaması gerekio haklısın:26:

valla ben sevmem öle sürekli tepemde sinirli stresli bi adam bunu yer yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…