- 5 Kasım 2012
- 158
- 0
neden canım ayrı sehirlerde misiniz asker filan mı yoksa
evet canım asker daha dogrusu astsubaysark hizmetinde doguda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden canım ayrı sehirlerde misiniz asker filan mı yoksa
Hoşbuldumm
Nasılsınız kızlarr
Bende geldimm
iyiyiz canımız sıkılıo monotonluktan kurtulmak istiyoruz sen nasılsın
Allah yardımcınız olsun canım..
eneee benimki de astsubay kızz beklemek cok zor bilirim sevgilyken hakkarideydi 2 yıl bekledim evlendik simdi martta yine gidio bu sefer sırnaga Allah yardımcımız olsun
Bende aynen öyleyim kk da fink atıyorum
hadi hayırlısı canım cogu gitmis azı kalmıs:)
öyle ya sizde bebiş fln var mı
anaaammmm cancaağızımmmmmBende geldimm
amanınnnnn şaşırdımmmm bi kaderdaş daha kızz benimkide astsubay benimkide doğudaaa enee şark yapıo odaaevet canım asker daha dogrusu astsubaysark hizmetinde doguda
eneee benimki de astsubay kızz beklemek cok zor bilirim sevgilyken hakkarideydi 2 yıl bekledim evlendik simdi martta yine gidio bu sefer sırnaga Allah yardımcımız olsun
anaaammmm cancaağızımmmmm
amanınnnnn şaşırdımmmm bi kaderdaş daha kızz benimkide astsubay benimkide doğudaaa enee şark yapıo odaa
allahım burası askerr yarenleri topiği olsun yaaa ne çok ortak yön varmış
amanınnnnn şaşırdımmmm bi kaderdaş daha kızz benimkide astsubay benimkide doğudaaa enee şark yapıo odaa
allahım burası askerr yarenleri topiği olsun yaaa ne çok ortak yön varmış
artık bu topiğin daimi üyelerındensn bak her sabak yoklama yapcm ona göreee
aaa sende mi bizdensin iyi toplanmısız burda:) evli degilsiniz demi
bebişimiz yok daha su dogu işi cıkmasa istiyoduk ama o cıkınca kaldı simdi yine arada dioz olsa mı sonra vazgecioz zor olur ben aglayıp dururum artık hamile hamile yanımda degil die zaten sulugozum bide hamileligin verdigi bi duygusallık olcak o yuzden erteledik:)
kızlaar kader bizi buraya topladı sanırım
vallaa nası denk gelmiş ayol yok canım bekarımm şarkımız bitince evleneceğükk inşallah bitersee
tubii sen kaldın seninkinide asker yapakmııı