İki Lafın Belini Kırmaya Ne Dersiniz???

evet canım asker daha dogrusu astsubaysark hizmetinde doguda

eneee benimki de astsubay kızz beklemek cok zor bilirim sevgilyken hakkarideydi 2 yıl bekledim evlendik simdi martta yine gidio bu sefer sırnaga Allah yardımcımız olsun

eneee benimki de astsubay kızz beklemek cok zor bilirim sevgilyken hakkarideydi 2 yıl bekledim evlendik simdi martta yine gidio bu sefer sırnaga Allah yardımcımız olsun

beni en ii sen anlarsn vallahaziranda biticek inşallahhsonrada nişan durumlarıı

öyle ya sizde bebiş fln var mı

bebişimiz yok daha su dogu işi cıkmasa istiyoduk ama o cıkınca kaldı simdi yine arada dioz olsa mı sonra vazgecioz zor olur ben aglayıp dururum artık hamile hamile yanımda degil die zaten sulugozum bide hamileligin verdigi bi duygusallık olcak o yuzden erteledik:)

anaaammmm cancaağızımmmmm
evet canım asker daha dogrusu astsubaysark hizmetinde doguda
amanınnnnn şaşırdımmmm bi kaderdaş daha kızz benimkide astsubay benimkide doğudaaa enee şark yapıo odaa

allahım burası askerr yarenleri topiği olsun yaaa ne çok ortak yön varmış

aaa sende mi bizdensin iyi toplanmısız burda:) evli degilsiniz demi

kızlaar kader bizi buraya topladı sanırım

allah gönlünüze göre versın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…