İki Lafın Belini Kırmaya Ne Dersiniz???

bir süredir çikilata kahve saclarım degıstırmek ıstıyorum aslında:KK51:
kış yaz takip edemiyorum malesef neyi güzel buluyosam odur :KK9:
ball köpüğüyümm benn yazdan beri :KK9: ama sarı olma yolunda ilerliyorum :KK9:

ben meslege baslayınca düzelicegimi düşünuyorum yoksa sıkıntıdan patlıcm hersey sıradan bugünlerde aktivite lazım bana:KK8::KK1:

işteyimm patlıyorummm inş sen düzelirsinnn :KK53:

ben de bi kac kez kına yaktım sadece kınaya bişi demio ama onu da ben istemiyorum artık :) bide bu yasta beyazlarım oldu boyle giderse on sene sora pamuk teyze olurum mecbur izin vercek o zmn:KK1::KK1:

kış yaz takip edemiyorum malesef neyi güzel buluyosam odur :KK9:
ball köpüğüyümm benn yazdan beri :KK9: ama sarı olma yolunda ilerliyorum :KK9:

işteyimm patlıyorummm inş sen düzelirsinnn :KK53:
sarı çook zor bir renk ya sürekli makyaj istio bence yoksa soluk kalıo insan:KK31:

ben de bi kac kez kına yaktım sadece kınaya bişi demio ama onu da ben istemiyorum artık :) bide bu yasta beyazlarım oldu boyle giderse on sene sora pamuk teyze olurum mecbur izin vercek o zmn:KK1::KK1:

cook yasa güldürdün sabah sabah:KK9::KK9:

yaş kaç ki canım :26:
sarı çook zor bir renk ya sürekli makyaj istio bence yoksa soluk kalıo insan:KK31:

zor evet bide dip meselesi süreklii ıyyhhh :KK53: az dahaa kalım ben bölee :KK53:

yasım 25 daha öle cok yok ama aralarda gorunuo bi kac tane:KK1: senin yasın kactı?

X