İki Lafın Belini Kırmaya Ne Dersiniz???

vallaa nası denk gelmiş ayol :KK9: yok canım bekarımm şarkımız bitince evleneceğükk inşallah bitersee :KK9:

tubii sen kaldın seninkinide asker yapakmııı :KK53:

evet bende sasırdım valla:) biter biter sevgiliyken yine gecio bi sekilde ama bana simdi cok zor gelio martta gitcek her gun yanımda olmasına alıstım o gidince nereye baksam onu gorcem evin içinde paso aglarım artık:KK43::KK43:

evet bende sasırdım valla:) biter biter sevgiliyken yine gecio bi sekilde ama bana simdi cok zor gelio martta gitcek her gun yanımda olmasına alıstım o gidince nereye baksam onu gorcem evin içinde paso aglarım artık:KK43::KK43:
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:bende kötü oldm şimdi:KK5:

simdi yanında dimi eşin canım ?
doğuyamı gidicek oda ?
çok zor valla sabır versin hepimize :KK31:

kars sekerimmEn Büyük TÜRKİYEsenınkı şırnak dimi:KK1:

nerden biliyon be :KK53::KK9:
hee şırnak/beytüşebapta :KK50:

simdi yanında dimi eşin canım ?
doğuyamı gidicek oda ?
çok zor valla sabır versin hepimize :KK31:

nerden biliyon be :KK53::KK9:
hee şırnak/beytüşebapta :KK50:

şimdi yanımda canım martta gitcek birlik olarak gondercekler ilk şırnak silopi dediler sonra hakkari sonra beytüşşebap simdi yine hakkari diyolar kesin gitcek ama yer belli degil tam olarak.
eş goturulmucek bide o kotu oldu ben evde kalcam kayınvalidem yanıma gelcek

kıslar burcunuz ne yazın bakiim:KK23:ben koç burcuyum :KK53:ve tüüm özellıklerını taşıyorum (maleseef):KK31:

şimdi yanımda canım martta gitcek birlik olarak gondercekler ilk şırnak silopi dediler sonra hakkari sonra beytüşşebap simdi yine hakkari diyolar kesin gitcek ama yer belli degil tam olarak.
eş goturulmucek bide o kotu oldu ben evde kalcam kayınvalidem yanıma gelcek
evet oralara eş goturulmuyomus ya
hayırlısı olsun canım beklemekle geçen bi ömür biizimkiside :KK31:

ben bilirim yeffruum:KK9:baska bir topikte gördm kıss altınada ben yazdm zaten ordan bilioreee:KK1:

hee hiç görmedım ben seni :KK9:

evett yengecizz bizz :KK53: özelliklerini sevmiyorummm :KK19:

X