- 5 Kasım 2012
- 158
- 0
Kurtuluşunuz yok benden
Seni takipteyim kuzummm ayrılamıyorum senden
daha cok yenıyiz cnm ama bız bayanlarda bu cene varken ohhooooooo kaç bin sayfa oluruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurtuluşunuz yok benden
Seni takipteyim kuzummm ayrılamıyorum senden
İyi böyle bebeğim yaa çok zor biliyorum az çok
vallaa nası denk gelmiş ayol yok canım bekarımm şarkımız bitince evleneceğükk inşallah bitersee
tubii sen kaldın seninkinide asker yapakmııı
belkide..... seninki nerde canım ?
tubiii ayrılmaa yamacımdamm kuzumm
belkide..... seninki nerde canım ?
tubiii ayrılmaa yamacımdamm kuzumm
allah gönlünüze göre versın canım
aman uzak dursun canımm ben çekiyorum sen çekmeee
bu konuda bari ayrılcılıkk yapalımm
bende kötü oldm şimdievet bende sasırdım valla:) biter biter sevgiliyken yine gecio bi sekilde ama bana simdi cok zor gelio martta gitcek her gun yanımda olmasına alıstım o gidince nereye baksam onu gorcem evin içinde paso aglarım artık
simdi yanında dimi eşin canım ?evet bende sasırdım valla:) biter biter sevgiliyken yine gecio bi sekilde ama bana simdi cok zor gelio martta gitcek her gun yanımda olmasına alıstım o gidince nereye baksam onu gorcem evin içinde paso aglarım artık
kars sekerimmsenınkı şırnak dimi
simdi yanında dimi eşin canım ?
doğuyamı gidicek oda ?
çok zor valla sabır versin hepimize
nerden biliyon be
hee şırnak/beytüşebapta
simdi yanında dimi eşin canım ?
doğuyamı gidicek oda ?
çok zor valla sabır versin hepimize
nerden biliyon be
hee şırnak/beytüşebapta
ben aslan ama pek tasımam ozelliklerini:)
yok yaww bi fenalıgım yok benim
evet oralara eş goturulmuyomus yaşimdi yanımda canım martta gitcek birlik olarak gondercekler ilk şırnak silopi dediler sonra hakkari sonra beytüşşebap simdi yine hakkari diyolar kesin gitcek ama yer belli degil tam olarak.
eş goturulmucek bide o kotu oldu ben evde kalcam kayınvalidem yanıma gelcek
ben bilirim yeffruumbaska bir topikte gördm kıss altınada ben yazdm zaten ordan bilioreee