- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #57.381
burası uzak ya canım pasta gelene kadar kendini kaybeder resmenNiye annenlere gidince evinde yap
Yüklenmeyince de olmuyor vuslatımİyi geceler:)
Birden yüklenme canım bünyen zayıf düşer
Sağol canım
O zaman ben eskidim
İyi yapmışsın valla bizde eskidik sanırım
Onlara da çok genç geliyorum napıcağımı bilemedim hahaeskiiiiiiiiii yaşlı üye git gençlerin arasından
Düşünceli arkadaşım benim :) kreması bol olsun çikolatalı ama üstünde değil içinde olsun üstü krem şantili süslemesi sade olsun :)burası uzak ya canım pasta gelene kadar kendini kaybeder resmen, orada aynı gün içinde gelir : )
Öyleyiz =) çok şey paylaşıyor insanbana göre eskisiniz ama iyi yanı bi forumdan çok aile gibi geldi burası bana eski olmanın avantajı
yalnız seni kendi topiğinden kovdumOnlara da çok genç geliyorum napıcağımı bilemedim haha
Ama senin benim mi var hepimizin ben de çoğu kez bu topikten kendime çok kovmuştumyalnız seni kendi topiğinden kovdum
wuhu tamam yarısını yeyip yollarım : DDüşünceli arkadaşım benim :) kreması bol olsun çikolatalı ama üstünde değil içinde olsun üstü krem şantili süslemesi sade olsun :)
Selamlar hoşgeldin hamişSelam kızlar :)
Kendine başka yap benimkini niye yiyorsunwuhu tamam yarısını yeyip yollarım : D
Öyleyiz =) çok şey paylaşıyor insan
güzelde dostlar kazandırıyor burası :)
Hosbulduk.iki lafın belini kırmaya geldim.bu mide bulantıları arasındaSelamlar hoşgeldin hamiş
Ben de eskidim ama hala yeni gibiyim popülerliğim yokO zaman ben eskidim
Diyetisyen kontrolünde mi yapıyorsun margimYüklenmeyince de olmuyor vuslatım
DUR!! sen gitme ben senin yerine giderimmmmmAma senin benim mi var hepimizin ben de çoğu kez bu topikten kendime çok kovmuştum
Yooooo hayır hiç öyle şeyler olmuyor kişi kendini sevdirdikten sonra =)bende istiyorumama şu da var sanki yeni gelenler birazcık dışlanmış gibi mi ne
canım çeker lan benim : DKendine başka yap benimkini niye yiyorsun
geçmiş olsunnnnnnnn çok mu miden bulanıyor kaçıncı haftadasınHosbulduk.iki lafın belini kırmaya geldim.bu mide bulantıları arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?