- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #57.381
burası uzak ya canım pasta gelene kadar kendini kaybeder resmenNiye annenlere gidince evinde yap![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burası uzak ya canım pasta gelene kadar kendini kaybeder resmenNiye annenlere gidince evinde yap![]()
Yüklenmeyince de olmuyor vuslatımİyi geceler:)
Birden yüklenme canım bünyen zayıf düşer
Sağol canım![]()
O zaman ben eskidim![]()
İyi yapmışsın valla bizde eskidik sanırım![]()
Onlara da çok genç geliyorum napıcağımı bilemedim hahaeskiiiiiiiiii yaşlı üye git gençlerin arasından![]()
Düşünceli arkadaşım benim :) kreması bol olsun çikolatalı ama üstünde değil içinde olsun üstü krem şantili süslemesi sade olsun :)burası uzak ya canım pasta gelene kadar kendini kaybeder resmen, orada aynı gün içinde gelir : )
Öyleyiz =) çok şey paylaşıyor insanbana göre eskisiniz ama iyi yanı bi forumdan çok aile gibi geldi burası bana eski olmanın avantajı![]()
yalnız seni kendi topiğinden kovdumOnlara da çok genç geliyorum napıcağımı bilemedim haha![]()
Ama senin benim mi var hepimizin ben de çoğu kez bu topikten kendime çok kovmuştumyalnız seni kendi topiğinden kovdum![]()
wuhu tamam yarısını yeyip yollarım : DDüşünceli arkadaşım benim :) kreması bol olsun çikolatalı ama üstünde değil içinde olsun üstü krem şantili süslemesi sade olsun :)
Selamlar hoşgeldin hamişSelam kızlar :)
Kendine başka yap benimkini niye yiyorsunwuhu tamam yarısını yeyip yollarım : D
Öyleyiz =) çok şey paylaşıyor insan
güzelde dostlar kazandırıyor burası :)
Hosbulduk.iki lafın belini kırmaya geldim.bu mide bulantıları arasındaSelamlar hoşgeldin hamiş![]()
Ben de eskidim ama hala yeni gibiyim popülerliğim yokO zaman ben eskidim![]()
Diyetisyen kontrolünde mi yapıyorsun margimYüklenmeyince de olmuyor vuslatım
DUR!! sen gitme ben senin yerine giderimmmmmAma senin benim mi var hepimizin ben de çoğu kez bu topikten kendime çok kovmuştum![]()
Yooooo hayır hiç öyle şeyler olmuyor kişi kendini sevdirdikten sonra =)bende istiyorumama şu da var sanki yeni gelenler birazcık dışlanmış gibi mi ne
![]()
canım çeker lan benim : DKendine başka yap benimkini niye yiyorsun![]()
geçmiş olsunnnnnnnn çok mu miden bulanıyor kaçıncı haftadasınHosbulduk.iki lafın belini kırmaya geldim.bu mide bulantıları arasında![]()