• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Benim diyetisyenim sevgilim
O yönlendiriyor beni , neler yapmam gerektiğini vs
O benden daha çok tecrubeli..

O ne derse neyden ne kadar yememi söylüyor onu uyguluyorum :)
Ohh ne güzel bedava diyetisyen :19:
ama tabi bir ortama sonradan girince ister istemez bi çekingenlik oluyo yada eskilerle paylaşılmışlık daha çok o yüzden onlara yoğunlaşılıyo bilemiyorum o_O
Aynı hisleri ben de yaşadım ama zamanla arkadaş ediniyorsunuz:19:

Mesela ben bu foruma ilk geldiğim gün nevrestenin peşine takılmıştım hiç unutmam
ha bire onunla konuşuyordum =D
Bıkacak sanmıştım benden hahah
Margim bende Nevoşun peşindeydim ilk girdiğimde gerçi hala peşindeyim:70: Ama gerçekten Nevoş sayesinde açıldım o olmasa foruma uğramazdım herhalde ilk zamanlardan sonra bir sürü topik gezip selam veriyordum hiç kimse kale almıyordu:12:

Benim var ama yok öyle sıkılıyorum ki bazen bunalıyorum akşama kadar yat gece otur sözlümle dışarı çıkmasak başka sosyalliğim yok..
BENDE EŞİMLE ÇIKIYOM CANIM HEP.. GERÇİ GEÇEN GÜN KAVGA ETTİK KENDİ KENDİME ÇARPTIM KAPIYI ÇIKTIM A 101 E GİTTİM O SAYILIR MI :KK70:

Selam canım görmedim görsem alırdım ben biliyorum seni arada laf atıyorum yemek topiklerinde :KK70: ilgi alanım da oralar:KK70:
:19: Evet genelde oralardayım:48: Buralarda her zaman denk gelemiyorum kimseye ben de oralarda takılıyorum:22:
ANAMM PARDON VE ALEYKÜMSELAM CANIM : ) ben atarlı luna seni tanıyalım : )
Memnun oldum canım ben de Vuslat:19:
Evliyim 4 çocuk annesiyim:27:

BENDE EŞİMLE ÇIKIYOM CANIM HEP.. GERÇİ GEÇEN GÜN KAVGA ETTİK KENDİ KENDİME ÇARPTIM KAPIYI ÇIKTIM A 101 E GİTTİM O SAYILIR MI :KK70:
SAyılır ben de o da yok marketlere de annem gider ben full evde komşu teyzeler bile benden daha sosyal:KK53:

aynen benimde var ama yok :KK43: okul olmasa bende öyleyim ot gibi :KK53:
Aynen hemde ne ot bende öyleyim ot geldim saman gidicem şu hayattan:KK53:
:KK19: Evet genelde oralardayım:KK48: Buralarda her zaman denk gelemiyorum kimseye ben de oralarda takılıyorum:KK22:

Memnun oldum canım ben de Vuslat:KK19:
Evliyim 4 çocuk annesiyim:KK53:
Ben de ya orada ya burada en sevdiğim iki topik:KK70: 4 çocuk annesimi amanınn maşallah Allah bağışlasın :)

SAyılır ben de o da yok marketlere de annem gider ben full evde komşu teyzeler bile benden daha sosyal:KK53:

Aynen hemde ne ot bende öyleyim ot geldim saman gidicem şu hayattan:KK53:

Ben de ya orada ya burada en sevdiğim iki topik:KK70: 4 çocuk annesimi amanınn maşallah Allah bağışlasın :)
bende bekarken öyleydim dötümü kaldırmıyodum koltuktan : D

Back