• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ama tabi bir ortama sonradan girince ister istemez bi çekingenlik oluyo yada eskilerle paylaşılmışlık daha çok o yüzden onlara yoğunlaşılıyo bilemiyorum o_O

Mesela ben bu foruma ilk geldiğim gün nevrestenin peşine takılmıştım hiç unutmam
ha bire onunla konuşuyordum =D
Bıkacak sanmıştım benden hahah

napıyonuz diye lafa giriyim miii : ) daha önce tanışılan kişilere yoğunlaşılması normal aslında ama bu iki haftaya yok oluyor :)
ama tabi bir ortama sonradan girince ister istemez bi çekingenlik oluyo yada eskilerle paylaşılmışlık daha çok o yüzden onlara yoğunlaşılıyo bilemiyorum o_O

bunu söyleyen ilk kişi sen değilsin : D
d&r da bi magnet vardı tanrım beni zayıflatmıyorsanm nolur arkadaşlarımı şişmanlat diye :KK70: ben de o işlevi görüyorum sanki :D
Bak onu da ben de uygularım normalde ama benim bütün arkadaşlarım benden çok yiyen ve sıfır beden insanlardan oluşuyor pek işe yaramıyor yani ben de aksine acayip kilo alabilirim :KK53: bünye meselesi herhal :KK53:

Bak onu da ben de uygularım normalde ama benim bütün arkadaşlarım benden çok yiyen ve sıfır beden insanlardan oluşuyor pek işe yaramıyor yani ben de aksine acayip kilo alabilirim :KK53: bünye meselesi herhal :KK53:
LA BEN DE senin arkadaşın değil miyim hiç sıfır bedene benzeyen bi halim var mı :D

Back