- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #57.361
Diyete mi başladın canımYaaaaa nolursun yemek deme bana daha ilk günüm acayip zorlandım bu sefer
hahahaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyete mi başladın canımYaaaaa nolursun yemek deme bana daha ilk günüm acayip zorlandım bu sefer
hahahaha
yemek demesem food desem : D (farkındayım iğrenç bi espri oldu) sen uymazsın bize ya disiplinli ol uslu kız ol temem miYaaaaa nolursun yemek deme bana daha ilk günüm acayip zorlandım bu sefer
hahahaha
Evet canım spor yapmak güzelde aç kalmak gebertiyor sanki beniDiyete mi başladın canım
Nickinde çok şıkmış hanım, hoşgeldiniyi geceler bayanlaaar
Olarkargo ile şey etsek
30 gün spor yapınca mutlaka incelirsin canım, bence işlem tamam olurAynen canım ama ben diyetle birlikte spor uygulayacağım bu sefer 30 gün boyunca her gün..
İnşallah faydasını görürüm
Kafaya koydum kuzum asla bırakmam ya , bu sefer bırakmıycam geçende salmıştım birazcık..yemek demesem food desem : D (farkındayım iğrenç bi espri oldu) sen uymazsın bize ya disiplinli ol uslu kız ol temem mi
Çok mu yüklendin kendine Yok canım arada tutuyor migren atağı İnşaAllah şiddetlenmezSpor yaptım canım .. geçmiş olsun çocuklardan mı ağrıdı yoksa
İnşallah inşallah30 gün spor yapınca mutlaka incelirsin canım, bence işlem tamam olur
Biraz öyle oldu ama yarın daha da çok yükleneceğim , çünkü yürüyüşte girecek için içineÇok mu yüklendin kendine Yok canım arada tutuyor migren atağı İnşaAllah şiddetlenmez
Nickinde çok şıkmış hanım, hoşgeldin
Kafaya koydum kuzum asla bırakmam ya , bu sefer bırakmıycam geçende salmıştım birazcık..
İyi yapmışsın valla bizde eskidik sanırım
teşekür ederim ben yeniyimde kaynaşayım dedim
Niye annenlere gidince evinde yapben de annemlere gidince sana pasta yapıp yollayacam : D
ben aralıkta girmiştim kk ya(öncekş hesabı kapattıydım) 1 sene olacak neredeyse : )İyi yapmışsın valla bizde eskidik sanırım
Alet falanmı kullanıyosun sporda, koşu bandı falan mı ? Yoksa kendin mi yapıyon ben de katılsam mı sana
İyi geceler:)iyi geceler bayanlaaar
Evet canım spor yapmak güzelde aç kalmak gebertiyor sanki beni
Birden yüklenme canım bünyen zayıf düşerBiraz öyle oldu ama yarın daha da çok yükleneceğim , çünkü yürüyüşte girecek için içine
Oy kıyamam geçmiş olsun
O zaman ben eskidimben aralıkta girmiştim kk ya(öncekş hesabı kapattıydım) 1 sene olacak neredeyse : )