- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #57.341
HİŞŞ BEN AZ ÖNCE TEREYAĞLI ERİŞTE YEDİMHadi yemek yiyelim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HİŞŞ BEN AZ ÖNCE TEREYAĞLI ERİŞTE YEDİMHadi yemek yiyelim![]()
Yok artik diyorum ve bu sohbeti burda kesiyorum![]()
Ohh afiyet olsun ben de çok acıktım ne yesem diye düşünüyorumHİŞŞ BEN AZ ÖNCE TEREYAĞLI ERİŞTE YEDİM![]()
bol kaşarlı salamlı bir tost çekti benim canım evde malzeme varsa yapta ye sen benim yerimedeOhh afiyet olsun ben de çok acıktım ne yesem diye düşünüyorum![]()
Bana tost yasak canımbol kaşarlı salamlı bir tost çekti benim canım evde malzeme varsa yapta ye sen benim yerimede![]()
ha tellerBana tost yasak canım![]()
Sözlüme de sözüm var ama yapmıcam banane önce o benim gönlümü alsın istediklerimi yapsınha tellero zamannnnnnnnnnnnnn mantı yapta yiyek
![]()
Aynen canım ama ben diyetle birlikte spor uygulayacağım bu sefer 30 gün boyunca her gün..sakarya da canım :)
senin işin kolaymış canım o zaman, diyetten ziyade spor lazım sana :)
Ya ben spor yapıyorum bunlar mantı diyo ya !ha tellero zamannnnnnnnnnnnnn mantı yapta yiyek
![]()
Sağolasın canım sana da hayırlı geceler =)Hayırlı geceler![]()
Nehaber margimSağolasın canım sana da hayırlı geceler =)
Yoruldum vuslatım senden naberNehaber margim![]()
bir an önce alsın gönlünüde bende nemalanayım bundan : DSözlüme de sözüm var ama yapmıcam banane önce o benim gönlümü alsın istediklerimi yapsın
Yapınca foto çeker atarım sana da özencikbir an önce alsın gönlünüde bende nemalanayım bundan : D
yasak mı : P sen de başka bişey yap bana mütemadiyen açım, diyet grubuna girdim çıktım rezil rüsva oldum zaten sinirimi bastırmam lazım : PYa ben spor yapıyorum bunlar mantı diyo ya !![]()
Ne yaptın da yordun kendiniYoruldum vuslatım senden naber
kargo ile şey etsekYapınca foto çeker atarım sana da özencik![]()
Yaaaaa nolursun yemek deme bana daha ilk günüm acayip zorlandım bu seferyasak mı : P sen de başka bişey yap bana mütemadiyen açım, diyet grubuna girdim çıktım rezil rüsva oldum zaten sinirimi bastırmam lazım : P
Spor yaptım canım ..Ne yaptın da yordun kendini
Biraz başım ağrıyor, onun dışında iyiyim canım:)