- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #57.341
HİŞŞ BEN AZ ÖNCE TEREYAĞLI ERİŞTE YEDİMHadi yemek yiyelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HİŞŞ BEN AZ ÖNCE TEREYAĞLI ERİŞTE YEDİMHadi yemek yiyelim
Yok artik diyorum ve bu sohbeti burda kesiyorum
Ohh afiyet olsun ben de çok acıktım ne yesem diye düşünüyorumHİŞŞ BEN AZ ÖNCE TEREYAĞLI ERİŞTE YEDİM
bol kaşarlı salamlı bir tost çekti benim canım evde malzeme varsa yapta ye sen benim yerimedeOhh afiyet olsun ben de çok acıktım ne yesem diye düşünüyorum
Bana tost yasak canımbol kaşarlı salamlı bir tost çekti benim canım evde malzeme varsa yapta ye sen benim yerimede
ha teller o zamannnnnnnnnnnnnn mantı yapta yiyekBana tost yasak canım
Sözlüme de sözüm var ama yapmıcam banane önce o benim gönlümü alsın istediklerimi yapsınha teller o zamannnnnnnnnnnnnn mantı yapta yiyek
Aynen canım ama ben diyetle birlikte spor uygulayacağım bu sefer 30 gün boyunca her gün..sakarya da canım :)
senin işin kolaymış canım o zaman, diyetten ziyade spor lazım sana :)
Ya ben spor yapıyorum bunlar mantı diyo ya !ha teller o zamannnnnnnnnnnnnn mantı yapta yiyek
Sağolasın canım sana da hayırlı geceler =)Hayırlı geceler
Nehaber margimSağolasın canım sana da hayırlı geceler =)
Yoruldum vuslatım senden naberNehaber margim
bir an önce alsın gönlünüde bende nemalanayım bundan : DSözlüme de sözüm var ama yapmıcam banane önce o benim gönlümü alsın istediklerimi yapsın
Yapınca foto çeker atarım sana da özencikbir an önce alsın gönlünüde bende nemalanayım bundan : D
yasak mı : P sen de başka bişey yap bana mütemadiyen açım, diyet grubuna girdim çıktım rezil rüsva oldum zaten sinirimi bastırmam lazım : PYa ben spor yapıyorum bunlar mantı diyo ya !
Ne yaptın da yordun kendiniYoruldum vuslatım senden naber
kargo ile şey etsekYapınca foto çeker atarım sana da özencik
Yaaaaa nolursun yemek deme bana daha ilk günüm acayip zorlandım bu seferyasak mı : P sen de başka bişey yap bana mütemadiyen açım, diyet grubuna girdim çıktım rezil rüsva oldum zaten sinirimi bastırmam lazım : P
Spor yaptım canım .. geçmiş olsun çocuklardan mı ağrıdı yoksaNe yaptın da yordun kendini
Biraz başım ağrıyor, onun dışında iyiyim canım:)