- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #55.761
Bi makarnayamı sattın beni yaniBak anlaştık bile
hoşbuldummm canemm naber napysnz bakym burda bu saatte yaHoşgeldin :)
Hos geldin caneyyben geldimm
Yaaaaaa bittim imzandaki resmeeeeeeeeeekız kara böcü nerelerdesin sen ya hiç gözükmüyon
Hayırdır, içelim güzelleşelim mi diyorsun
Manitam hos geldin
Aman dikkat et, virüslerini sana bulaştırmasın, geçmiş olsun canım :)Catiya ciktim ucarak gidiyorum hahahaha hayir canim daha cikmadim cikacaktim benimki rahatsizlandi onunlayim o yuzden pek giremedim geyige..
Evde herkes hasta =( bi ben saglamim suan
E tanisalim sempatik bağyannn Bu geyik sohpetlerinne pek hevesleniyomda kimseyi tanimiyom yabanciligin gozu kor olsun
Haha =) hosgeldin canim tanisiriz =)Bu geyik sohpetlerinne pek hevesleniyomda kimseyi tanimiyom yabanciligin gozu kor olsun
ahhahaha bitersinn tabiiYaaaaaa bittim imzandaki resmeeeeeeeeee
Tanışırız :) HoşgeldinBu geyik sohpetlerinne pek hevesleniyomda kimseyi tanimiyom yabanciligin gozu kor olsun
Dogru yoldasinayy valla ne güzel olurduu
seni takip ettim buldum
eyvallah bacımDogru yoldasin
Yok ben baktım kaşar sucuk falan da vardı ondaBi makarnayamı sattın beni yani1 lira kız o
Sagolasin tatlim benim bunye olarak iyiyim de belim agriyor kac gundur dogru duzgun uyuyamiyorum gitcem diye stres yapiyorum uzuluyorumAman dikkat et, virüslerini sana bulaştırmasın, geçmiş olsun canım :)
gel caneem gel tanışırık gı aaup ettinBu geyik sohpetlerinne pek hevesleniyomda kimseyi tanimiyom yabanciligin gozu kor olsun
Hosbulduk fistigi! Nasilsin =)Hos geldinizzz

Heeee,isim yoktu      
hoşbuldum harbimmHos geldin caneyy
Catiya ciktim ucarak gidiyorum hahahaha hayir canim daha cikmadim cikacaktim benimki rahatsizlandi onunlayim o yuzden pek giremedim geyige..
Evde herkes hasta =( bi ben saglamim suan
E tanisalim sempatik bağyannn 
Sapık gibi aynı anda tanışalım dedik aramızdan biri fake, dökülün bakalımHaha =) hosgeldin canim tanisiriz =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?