- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #55.781
Tabi canim yımırta neyinde var,vitaaamin deposuYok ben baktım kaşar sucuk falan da vardı ondaYalnız cidden söylüyorum şaka bir yana ikinizde çok şekersiniz :)
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi canim yımırta neyinde var,vitaaamin deposuYok ben baktım kaşar sucuk falan da vardı ondaYalnız cidden söylüyorum şaka bir yana ikinizde çok şekersiniz :)
Bakalim kazen abi neler dokturmus =)Kızlar Kazen makarnasını paylaşmış![]()
Benim ya erkek kezmo hahahahaSapık gibi aynı anda tanışalım dedik aramızdan biri fake, dökülün bakalım![]()
Hastayim ben bi kere ugrasma benlehoşbuldum harbimm
yine mi buralardasn sen
hiç mi gitmessin
kalk bi nefes al su iç gel ya![]()
hahahahah aklıma acaip birşey geldi sen bunu yaznca yaKızlar Kazen makarnasını paylaşmış![]()
Biz birbirimize çok benziyoruz zaten, sadece o biraz deliYok ben baktım kaşar sucuk falan da vardı ondaYalnız cidden söylüyorum şaka bir yana ikinizde çok şekersiniz :)
Hay tanimaz olaydim kahretsin ya hahahahahaahhahaha bitersinn tabii
nasılız pampaa
tanıdın beni dimi lan
angelic nurses ben
![]()
ugraşırım bana blöf yapmaHastayim ben bi kere ugrasma benle![]()
Ne geldi söyle merak ederim valla benhahahahah aklıma acaip birşey geldi sen bunu yaznca ya![]()
Ne alaka kizimugraşırım bana blöf yapma
pro oldum diye sattun mu bizi![]()
böyle diyeceni biliyordum lanHay tanimaz olaydim kahretsin ya hahahahaha
Hahaha ay görünce heyecan yaptım ama daha yarımmış![]()
İyiyim datlımmm,sen nasilsin? Gittin mi evine bakim?Hosbulduk fistigi! Nasilsin =)
olmaz söyleyemem şimdi ceza neyin yeriz sen anla işte onuNe geldi söyle merak ederim valla ben![]()
Yok tatlim benim ki rahatsiz ona bakiyorum boyle birakip gidemem zatem hic gidesim yok annemler biran once tasinsalar ne guzel olurdu =(İyiyim datlımmm,sen nasilsin? Gittin mi evine bakim?
bak bide cevap veriyor piiii sanaNe alaka kizim![]()
![]()
Aaa cok gecmis olsun canimYok tatlim benim ki rahatsiz ona bakiyorum boyle birakip gidemem zatem hic gidesim yok annemler biran once tasinsalar ne guzel olurdu =(
O malzemeye bence de iyi birşey çıkar deniz ürünü sevmememe rağmen görüntü çok hoşuma gittiAhah evet daha yapmamis su an yapiyor herhalde
Bence baya ozeniyor iyi bir sey yapacak![]()