- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #55.741
Tamam aramızda anlaşırızBrnde iyiyim canimm :)
En çok beni seviceksin,en cok benimle ilgileneceksin,saksı degilim ben ![]()
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam aramızda anlaşırızBrnde iyiyim canimm :)
En güzeli, futbolkulübümü kuracak kaç çocuk yapsın, karışmasın koca koca insanlara, kim ne kadarla ilgilenebilecekse o kadar çocuk yapsın :)
Kimi tanımıyon ki, gel sen tanışırsın,Öyle yapın tabi :) Ben arada bakıyorum tanımadığım kişiler olunca ses etmeden geldiğim gibi gidiyorum![]()
Fanlarımı çalmaya çalışma sokarım seni bak, akrebim malumBrnde iyiyim canimm :)
neeeeeeeTamam aramızda anlaşırız![]()
Nasıl olcek Tamam aramızda anlaşırız![]()
Aslanim kizim ben,bir kukrerim burdan ucar gidersinKimi tanımıyon ki, gel sen tanışırsın,
Fanlarımı çalmaya çalışma sokarım seni bak, akrebim malum
neeeeeee![]()
Sabahları pek sizi göremiyorum mesela bende çıkyıroum ne bileyim :)Kimi tanımıyon ki, gel sen tanışırsın,
Fanlarımı çalmaya çalışma sokarım seni bak, akrebim malum
neeeeeee![]()
Senden mi korkcam be.. Gel. Gel.. gelseneAslanim kizim ben,bir kukrerim burdan ucar gidersin![]()
Makarna yapcan bana çok acıktımNasıl olcek ![]()
Herkese göz kırpma öyleSabahları pek sizi göremiyorum mesela bende çıkyıroum ne bileyim :)
Haha yakalandım mı![]()
Yapqrim guşuummmMakarna yapcan bana çok acıktım![]()
Hayırdır, içelim güzelleşelim mi diyorsun
Kim olmiyormus bak bak doverim onlari benhosgeldsın cnm naber :) ben pro degılım dıye benı aralarına almıyo onlar![]()
Genelde ben de uyurum zaten de kalksam da göremiyorum ben de bdvde moral bozuyorumHerkese göz kırpma öyle
Sabah uyuyo oluyorum ben yaa![]()
Burdayim isteSenden mi korkcam be.. Gel. Gel.. gelsene![]()
Manitam hos geldin
Bak anlaştık bileYapqrim guşuummm![]()
Hoşgeldin :)ben geldimm![]()
kız kara böcü nerelerdesin sen ya hiç gözükmüyonKim olmiyormus bak bak doverim onlari ben![]()
Catiya ciktim ucarak gidiyorum hahahaha hayir canim daha cikmadim cikacaktim benimki rahatsizlandi onunlayim o yuzden pek giremedim geyige..Olabilir, mesajlarımı kontrol et sürekli
Tamam gel madem
Yola çıktınmı sen