- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #55.761
Bi makarnayamı sattın beni yaniBak anlaştık bile![]()
![KK57 :KK57: :KK57:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk57.gif)
![63 :63: :63:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk63.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi makarnayamı sattın beni yaniBak anlaştık bile![]()
hoşbuldummm canemm naber napysnz bakym burda bu saatte yaHoşgeldin :)
Hos geldin caneyyben geldimm![]()
Yaaaaaa bittim imzandaki resmeeeeeeeeeekız kara böcü nerelerdesin sen ya hiç gözükmüyon![]()
Hayırdır, içelim güzelleşelim mi diyorsun![]()
Manitam hos geldin![]()
Aman dikkat et, virüslerini sana bulaştırmasın, geçmiş olsun canım :)Catiya ciktim ucarak gidiyorum hahahaha hayir canim daha cikmadim cikacaktim benimki rahatsizlandi onunlayim o yuzden pek giremedim geyige..
Evde herkes hasta =( bi ben saglamim suan
E tanisalim sempatik bağyannn Bu geyik sohpetlerinne pek hevesleniyomda kimseyi tanimiyom yabanciligin gozu kor olsun
Haha =) hosgeldin canim tanisiriz =)Bu geyik sohpetlerinne pek hevesleniyomda kimseyi tanimiyom yabanciligin gozu kor olsun
ahhahaha bitersinn tabiiYaaaaaa bittim imzandaki resmeeeeeeeeee
Tanışırız :) HoşgeldinBu geyik sohpetlerinne pek hevesleniyomda kimseyi tanimiyom yabanciligin gozu kor olsun
Dogru yoldasinayy valla ne güzel olurduu
seni takip ettim buldum![]()
eyvallah bacımDogru yoldasin![]()
![]()
Yok ben baktım kaşar sucuk falan da vardı ondaBi makarnayamı sattın beni yani1 lira kız o
![]()
Sagolasin tatlim benim bunye olarak iyiyim de belim agriyor kac gundur dogru duzgun uyuyamiyorum gitcem diye stres yapiyorum uzuluyorumAman dikkat et, virüslerini sana bulaştırmasın, geçmiş olsun canım :)
gel caneem gel tanışırık gı aaup ettinBu geyik sohpetlerinne pek hevesleniyomda kimseyi tanimiyom yabanciligin gozu kor olsun
Hosbulduk fistigi! Nasilsin =)Hos geldinizzz![]()

Heeee,isim yoktu      
hoşbuldum harbimmHos geldin caneyy
Catiya ciktim ucarak gidiyorum hahahaha hayir canim daha cikmadim cikacaktim benimki rahatsizlandi onunlayim o yuzden pek giremedim geyige..
Evde herkes hasta =( bi ben saglamim suan
E tanisalim sempatik bağyannn ![]()
Sapık gibi aynı anda tanışalım dedik aramızdan biri fake, dökülün bakalımHaha =) hosgeldin canim tanisiriz =)