- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #55.801
Arar canim ya efkarlanma hemen. Egitimde yorulmustur cocuk,vakit bulamamistirbak bide cevap veriyor piiii sana
askerim aramadı be harbi cok efkarlıyımm![]()
![KK60 :KK60: :KK60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arar canim ya efkarlanma hemen. Egitimde yorulmustur cocuk,vakit bulamamistirbak bide cevap veriyor piiii sana
askerim aramadı be harbi cok efkarlıyımm![]()
Oluuuuurrrrr herkese cv ver ama sesilyaya verme b.k o kaka oVerim hemen cv mi , oylemi yaziliyo acep
banane bulacak bananeArar canim ya efkarlanma hemen. Egitimde yorulmustur cocuk,vakit bulamamistir![]()
Anlamam ki anlayamadım da özet geç bari bu saatlerde beynim az çalışır benim algılarım kapanırolmaz söyleyemem şimdi ceza neyin yeriz sen anla işte onu![]()
Bende hayatta sevmem deniz urunlerini..O malzemeye bence de iyi birşey çıkar deniz ürünü sevmememe rağmen görüntü çok hoşuma gitti![]()
senin benimle derdin ne allahasen bi söyle nolur diyorum bakOluuuuurrrrr herkese cv ver ama sesilyaya verme b.k o kaka o![]()
Babamon bu tarafa gelme durumu var yazdan bu yana da bakalim benim dugunle birlikte rhalde kesinlesir insallah kesinlesir =)Aaa cok gecmis olsun canimaaa ailen istanbula mi tasiniyor?
Balık bile ben evde yokken alınır o derece hoşlanmam :) Tek midye yiyorum işte o da saçma ama yiyorum yani bildiğinBende hayatta sevmem deniz urunlerini..
geçmeyim şimdi kötü örnek olmayalım ısrar etmeAnlamam ki anlayamadım da özet geç bari bu saatlerde beynim az çalışır benim algılarım kapanır![]()
Seni seviyorumsenin benimle derdin ne allahasen bi söyle nolur diyorum bak
cv mi vercekmiş![]()
O malzemeye bence de iyi birşey çıkar deniz ürünü sevmememe rağmen görüntü çok hoşuma gitti![]()
Ayy ne güzel olur. Ailenin uzakta olmasi zor oluyorBabamon bu tarafa gelme durumu var yazdan bu yana da bakalim benim dugunle birlikte rhalde kesinlesir insallah kesinlesir =)
yiyecemYeme cocugun beynini bak![]()
![]()
Ya bakalım, kimsin kimlerdensin :) Evlimisin bekarmısın, tercihimiz evli olmandan yanaVerim hemen cv mi , oylemi yaziliyo acep
Kötü yola sürüklüyor gibi hissettim bir an kendimigeçmeyim şimdi kötü örnek olmayalım ısrar etme![]()
Balik ilk defa gecen bir kereligine yedim kokusunu almadan amaBalık bile ben evde yokken alınır o derece hoşlanmam :) Tek midye yiyorum işte o da saçma ama yiyorum yani bildiğin![]()
Yarışmaya katılanlar toplaşıp versinBen de sevmem deniz urunu
Yalniz 1. Olursa kendi kendime mi odul verecek![]()
Birkaç defa terk edilince düzelirsin merak etmeyiyecemgörür o görür
ben hiç anlayışlı biri değilim nolacak bu halim benm ya![]()