- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #55.721
Portakalli yumiyuummmm gordum seniii cik ortayaa ![KK73 :KK73: :KK73:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk73.gif)
![KK73 :KK73: :KK73:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk73.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Milletin yatak odasına karışmayınKotu dedikodu degil aslinda kimse kimse hakkinda kotu sey demez de sulale kalabalik olunca konusalacak cok sey oluyor kim askere gitmis kim gidecekmis kim ikinci cocugu istemiyomus![]()
Beğenilerle katılıyor sadecePortakalli yumiyuummmm gordum seniii cik ortayaa![]()
Pembis yaa istahimi kabarttin![]()
![]()
Portakalli yumiyuummmm gordum seniii cik ortayaa![]()
Beğenilerle katılıyor sadece![]()
Beni de begensin o zamanBeğenilerle katılıyor sadece![]()
Hos geldinnn,naberrrHahaha çok tatlısınızKonuya nereden dalsam diye bakıyordum bende zaten
![]()
Bizde baktık dalacağın yok davet ettikHahaha çok tatlısınızKonuya nereden dalsam diye bakıyordum bende zaten
![]()
Olmaz o benim hayranımBeni de begensin o zaman![]()
Milletin yatak odasına karışmayın
Iyimiş sende, güncel haberlerden bilgi sahibi oluyorsun işte.
Oyle mi yumik?Olmaz o benim hayranım
Sadece beni beğeniyor![]()
O torun mu istiyormuş :)Haha ne diyo ya
Biz aslinda karismiyoz kaynanasi soyleyip duruyor (su an burda olmayan baska teyzem)![]()
Hoşbuldum iyiyim çok şükür seni sormalı harbim :)Hos geldinnn,naberrr
Bizde baktık dalacağın yok davet ettik![]()
Öyle tabi akıllım, kabullen kenara çekilOyle mi yumik?![]()
İkinizinde yeri ayrıOyle mi yumik?![]()
Tamam biz hergün seni alıntılayıp davet edelim o zaman :)Hoşbuldum iyiyim çok şükür seni sormalı harbim :)
Çok iyi oldu davetle gelince bi başka özel hissettim kendimi![]()
O torun mu istiyormuş :)
Öyle yapın tabi :) Ben arada bakıyorum tanımadığım kişiler olunca ses etmeden geldiğim gibi gidiyorumTamam biz hergün seni alıntılayıp davet edelim o zaman :)
Zaten yoklukda çekiyoruz bu ara![]()
Brnde iyiyim canimm :)Hoşbuldum iyiyim çok şükür seni sormalı harbim :)
En çok beni seviceksin,en cok benimle ilgileneceksin,saksı degilim ben İkinizinde yeri ayrı![]()
En güzeli, futbolkulübümü kuracak kaç çocuk yapsın, karışmasın koca koca insanlara, kim ne kadarla ilgilenebilecekse o kadar çocuk yapsın :)Ah onun derdi cok
Bi oglu var 40 yasina merdiven dayandi evlenmiyor
Diger oglu evli ama tek cocuklu ve oyle kalacakmis baska cocuk dusunmuyolarmis
Kucuk oglu var bi de onu da sevgilisi terketmis
3 oglundan tek torun var cok dertli![]()