- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 865
- 168
- 33
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #5.441
anlatmamıştın ama neyseAnlatmıştım ben ya çenem küçük birden 20 likler çıkınca biraz bozulma oldu yaş 22 böyle oldum
20 liklerin 4 ünüde çekicekler daha bakalım
hiç vicdan yok yeminle içinde
yemeğini mi kesti
ssevginin patronuna sinirden ölüyoruz canım sen ne yapıyosun
Noldu anlatsanıza ya geçmişe göz attım göremedim dinliyorum
hiç sorma yaa çıksın diye mi uğraşıyo ne yapıyo anlamadım ki :26::26:
anlatmamıştın ama neyse
anladım canım
patronlar hep böyledir genelde zaten
Töbee ya azımı bozdurcaksınız bana zorla cehennem kapısında ki zebaniler ona boy boy hazırlamıştır muhtemelen daha büyüğünü istediği için bunları reva görüyordur kızcağıza
nasip olurda iş güç sahibi olup patron olursak böyle yapmayalım tamam mı??
Töbee ya azımı bozdurcaksınız bana zorla cehennem kapısında ki zebaniler ona boy boy hazırlamıştır muhtemelen daha büyüğünü istediği için bunları reva görüyordur kızcağıza
Gittim eklemde sıkıntı var.
Bir tane vitamin bir tane ağrı kesici ve kas gevşetici ilaçları verdi..Vitamini kullandım sıkıntı olmadı ama ks gevşeticide problem oldu..
Yani bana yaramadı ondan ölüyordum dedim..
Ne yazdın bal kabağııı anlamadım..
Yan etkileri çok olur kas gevşeticinin ağrı kesiciye devam et canım geçmiş olsun muhtemelen magnezyum kalsiyum eksikliğin vardır ondan ağrıyordur eklemler...
Önemli bişey olmamasına sevindim gerçekten :)
ağlama lan
Kopuyorum ben burda...
[video=youtube;Xy8TZ4663LU]http://www.youtube.com/watch?v=Xy8TZ4663LU[/video]
Anlayan anlamıştır tatlım ben adamı incitmeden şeyederim
Anlayan anlamıştır tatlım ben adamı incitmeden şeyederim
ne bileyim ya açıkta kalmasını da istemiyorum kendi adıma
ama orda kalmasını da istemiyorum
ağlama lan
tıs tak tıs tak
kızlar k. bkmayın sizinde canınızı sıktım
ama ben artık dayanamıyorum üşümeyi yemeği geçtim artık saglımdan oldum.. bu kadar siniri stresi kaldırmıyo bünyem kalbim dayanmıyo olmuyo
jaggerim sende cok haklısın ama neelr yaşadımı ben biliyorum..bir tek bunlar değil inanki cok yoruldum elbette benm yerimde omlak isteyen ne cok kişi vardır ama saglıgm elimden gidince ne yapacagım peki?
soguk oturursun kahveni içersin diyorsunn kahve bile içsem bu adamın gözüne batıyo inanki..
diğer kızlar halime acıdıda sıcak birşeyler getiriyorlar sürekli hasta oluyorum burda şimdide ateşim cıktı titriyorum ellerim buz kesti.. psikolojim alt üst oluyo .. biliyorum :Rabbime bunada şükür diyorum ama olmuyo
sizede teşekkür ederim kızlar Allah büyk bakalım ama pişman olacamı sanmıyorum.. sadece annem de anlamıcak beni onunla nasıl baş edecedmi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?