• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ya bundan önce bende bir tane kullanıyordum. O etki yapmıyordu ama bunu bi içtim bir tuhaf oldum ya..
Az önce ateşim mateşim tavan yaptı resmen yandım ya..
Şimdi daha iyiyim elimi yüzümü yıkadım

Heyyy allahım keşke o diğer kas gevşeticiyi kullanıyım diye sorsaydın bi de knka :26:

biliyorm cıkcam yok kararımı verdim.. konuşlmyuo canm konuşulacak biri değil inan değil..
çok iyi düşün canım ailenle konuş onların görüşünü al sonuçta senin sağlığından önemli değil...

birçok yere başvuru yapabilirsin...

Bence bu tarz ilaçlar verilmeden önce test mest yapılmalı tahlil yapılmalı falan..

bence de yapılmalı yan etkisi çok fazla :20:

Heh bak sen doktorluk okuyorsun ben sana özelden içtiğim ilacı yazayım da bir de sen bak yan etkilerine mutlaka bilirsin.
DOktora gittim bana kas gevşeti ile iki kutu ialç verdi.
Kas gevşetici sıkıntılı çıktı dur yazıyorum hemen..
etken maddeyi öğretiyolar piyasa ismini değil ama okumuşsak bakim bi canımm:21:

Kim çıkıyor sevgi mi işten çıkıyormuş..

evet canm dayamıyorum artık .. geldi yine yaptı ypacanı büro buz gibi aiş birşey açtım gelmiş kapattı yine
senin burası iyi diyo halbisem değil o kadar sogukki acıp durma sunu üşüyorum dedim açma kapat dedi

canımm şu adamla konuşmayı denesen artık :45:

bir de bakalım üşüyorum hasta oluyorum abi kapatmasak olmaz mı bir de ölmezsin ki yine de kapat derse o zaman düşünürüz bir sakin ol :31:

üşüyorum dedi eylül zaten üşüyorm dedim.. ona ragmen açma kapat dedi:14:

hoşbuldumm
iyim bende okuldan geldim işte:31:

hızınıza yetişilmiyorr..
:34:
sohbetten bacım :9::9:

bende çok severim söküp takma işlerini

teknik servis oku acayip para var :23:
diyosunn hımm aslında yaparım dedğim gibi hiç böyle bişi yapmamışdım dün ilk kez yaptım ve başardımm :29::72: :16:
Doktorumu aradım kızlar,telaşlanıcak birşey yokmuş..
Kullanmayı kes dedi.

Ay bir an öyle çok korktum ki.
ohh iyi iyi :54::54:
kızlar ben işten cıkcam dayanamıyorum...
patronm gitti di geldi şimdi kaloriferi kapattı senin bura iyi dedi ( halbisem iyi değil kızlar buz gibi kiteriyorum üzerime mont aldım o dereceyim.. )
acıp durma sunu kapat dedi açma dedi allahım nasıl bir adam bu nasıl bir vicdan bu ben dayamıyorum olmuyo kızlar çıkcam:14::14:
hala durduğna şaşıryrm yani senn patron bi ayrı cins :45::19::20:

Kim çıkıyor sevgi mi işten çıkıyormuş..
evet sevgi çıkıcam dedi :25:
o kadar üşüyorum ki dişlerim titrio özlem:14::14:
cimri pislik :47:

canımm şu adamla konuşmayı denesen artık :45:

bir de bakalım üşüyorum hasta oluyorum abi kapatmasak olmaz mı bir de ölmezsin ki yine de kapat derse o zaman düşünürüz bir sakin ol :31:

kaç kere konuşmuş bacım her seferinde gelip kaloriferi kapatıyomuş :53::53:

evet canm dayamıyorum artık .. geldi yine yaptı ypacanı büro buz gibi aiş birşey açtım gelmiş kapattı yine
senin burası iyi diyo halbisem değil o kadar sogukki acıp durma sunu üşüyorum dedim açma kapat dedi

üşüyorum dedi eylül zaten üşüyorm dedim.. ona ragmen açma kapat dedi:14:

ne dengesiz bu adam yaa :30:

sevgilin iş bulacaktı sana ne oldu

allah allah manyak mıdır nedir adam yaa :50::50:

sevgicim iş bulanada kadar çıkmaman en iyisi daha kalın giy yanında hırka falan getir evden :50::50:

yok cıkcam kararımı verdim eylül hasta oldm sinir hastası oldum onun yüzünden su an kalbim yerinden fırlayacak gibi yemeğimide kesti para dahi bırakmıyo annem cok kızacak biliyorum ama ne yapım çaresizim..

yok cıkcam kararımı verdim eylül hasta oldm sinir hastası oldum onun yüzünden su an kalbim yerinden fırlayacak gibi yemeğimide kesti para dahi bırakmıyo annem cok kızacak biliyorum ama ne yapım çaresizim..
sevgilin iş bulacaktı ne oldu diyorum , anladım haklısın çık o zaman canım hemen iş bakmaya başlarsın :26::26:
Tellendim geldim kızlar napıyosunuz bakiyimm :27::27:

iş güç canımmm ne tellenmesii bakıyım :12::12::12:

sevgilin iş bulacaktı ne oldu diyorum , anladım haklısın çık o zaman canım hemen iş bakmaya başlarsın :26::26:

iş güç canımmm ne tellenmesii bakıyım :12::12::12:

Anlatmıştım ben ya çenem küçük birden 20 likler çıkınca biraz bozulma oldu yaş 22 böyle oldum:27:
20 liklerin 4 ünüde çekicekler daha bakalım :5:

Sevgi meleği sana bir şey diyeyim mi..
En azından şuan bulunduğun konumda olduğun için şükret..
Kendine ait odan var bilgisayarın var,sabahtan akşama kadar oturuyorsun .İşlerin çok yoğunda olmuyor bak burada sabahtan akşama kadar bizimle konuşuyorsun.

Şundan 5-6 ay öncesine kadar işim yok diye yakınmalarını hatırlıyorum.İşe girmek için can atıyordun.
Tanıdığın bir avukatın sayesinde işe girdin.Bi şekilde seni tanıdığı olduğu için işe aldı..

Kpss ye giripte atanamayan katip olamayan veya senin yaptığın işi yapamayan o kadar çok insan var ki..
Kpss den 87 alıpta bankaya giremeyen abla tanıyoum ben , sizde çok iyi tanıyorsunuz..

Bir odanın içinde üşüyebilirsin anlıyoum ama , dışarıda bu soğukta iş yapan kardeşlerimiz abilerimiz annelerimiz kız kardeşlerimiz var.
Ya onlar ne yapsın ?
Kim istemez ki sıcak bir odada rahat bir iş ..
Herkes ister..

Ama bu işten daha iyi bir iş bulabileceğine inanıyorsan buyur çık.
Ama aç kalıyorum üşüyoum gibi mevzuların her birinin çözümü var..

Evden ekmek arası yap götür iş yerine. Sana kim ne diyecek..
Üşüyorsan al şalını ört bacaklarına..
Al sıcak kahveni iç. En azından için ısınır..

Bence bulunduğun durumun şartlarını bi değerlendir,laf olsun diye çıkıcam deme..
Değerlendirdikten sonra bunları yaptıktan sonra eğer olmuyorsa çık..

allah allah manyak mıdır nedir adam yaa :50::50:

sevgicim iş bulanada kadar çıkmaman en iyisi daha kalın giy yanında hırka falan getir evden :50::50:
hiç vicdan yok yeminle içinde :20:
yemeğini mi kesti :53::53::53:
Tellendim geldim kızlar napıyosunuz bakiyimm :27::27:

ssevginin patronuna sinirden ölüyoruz canım sen ne yapıyosun :25:

Back