- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #5.461
[video=youtube;S5ck6TJQ5Ow]http://www.youtube.com/watch?v=S5ck6TJQ5Ow[/video]
bu da çok güzel![]()
Dinleyelimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[video=youtube;S5ck6TJQ5Ow]http://www.youtube.com/watch?v=S5ck6TJQ5Ow[/video]
bu da çok güzel![]()
allaaaaam yeaaDiğer pc den müzik dinliyorum ama laptoptan sizinle yazışıyorummmmmmmmmmmmm
kop kop![]()
Zor bir durum orda bu şartlar altındayken başka bi iş araştırsın çaktırmadan yada diğer çalışanlarla ayaklansınlar insan değil bu adam adam da değil töbee![]()
önce onunla konuş o zaman sevgi ...kızlar k. bkmayın sizinde canınızı sıktım
ama ben artık dayanamıyorum üşümeyi yemeği geçtim artık saglımdan oldum.. bu kadar siniri stresi kaldırmıyo bünyem kalbim dayanmıyo olmuyo
jaggerim sende cok haklısın ama neelr yaşadımı ben biliyorum..bir tek bunlar değil inanki cok yoruldum elbette benm yerimde omlak isteyen ne cok kişi vardır ama saglıgm elimden gidince ne yapacagım peki?
soguk oturursun kahveni içersin diyorsunn kahve bile içsem bu adamın gözüne batıyo inanki..
diğer kızlar halime acıdıda sıcak birşeyler getiriyorlar sürekli hasta oluyorum burda şimdide ateşim cıktı titriyorum ellerim buz kesti.. psikolojim alt üst oluyo .. biliyorum :Rabbime bunada şükür diyorum ama olmuyo
sizede teşekkür ederim kızlar Allah büyk bakalım ama pişman olacamı sanmıyorum.. sadece annem de anlamıcak beni onunla nasıl baş edecedmi bilmiyorum![]()
Yalnız kas gevşetici ve ağrı kesici bu bir ilaç..yani iki etkisi var .. sağol prosum..![]()
Dinleyelimmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Anladım canım ağrı kesici al ozaman sadece ecz. den yan etkileri az olsun ama kas gevş. kullanma hatta ağrı kesiciyede gerek yok bol bol vitamin istersen sana vitamin markası atabilirim özelden![]()
Ayrılda gelllllllllllllllllllllllllllllllll![]()
allaaaaam yeaa
önce onunla konuş o zaman sevgi ...
tamam derse yarın git istifanı bas na böle kalsın![]()
sevgi soruma cevap versene
annenle konuş öyle çık o zaman bırden anne işten cıktım dersen daha cok ters teper![]()
cısss taakkk cısss takkkk
[video=youtube;iBHNgV6_znU]http://www.youtube.com/watch?v=iBHNgV6_znU[/video]
ulenn te alammmm git şuraya bi utanda gel
konuşulacak bri depşl direk cıkacam zaten 2 haftalımıda vermez boşver kuzum
Allah cıkartır elber
mesaj attım kuzum anneme..
Gerek yok ben de iğnelerden tut ilaçlara kadar vitamin hapı var zatennnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
ulenn te alammmm git şuraya bi utanda gel
konuşulacak bri depşl direk cıkacam zaten 2 haftalımıda vermez boşver kuzum
Allah cıkartır elber
mesaj attım kuzum anneme..
Omg ! ciara..![]()
Tamam canım aynı sorun benim bacaklarımda oluyordu doktor vitaminsiz gün geçirmicen dedi benimkide saolsun abartmış ABD den arkadaşına getirtmiş 2 kg lik şişelerde baya tecrübeliyim yani![]()
Ben geldiiimmm![]()
bana neden cevap vermiyosunTamam canım aynı sorun benim bacaklarımda oluyordu doktor vitaminsiz gün geçirmicen dedi benimkide saolsun abartmış ABD den arkadaşına getirtmiş 2 kg lik şişelerde baya tecrübeliyim yani![]()
Ben geldiiimmm![]()
Zaten piyasadaki ilaçların çoğu farklı ülkelerde üretilip getirilmiyor muuuuuu
zahmet etmiş..![]()
Benim durum biraz farklı tr ye gelmiyor o vitaminler a dan z ye bütün vitaminler var adını bile zor okuyorum 1 tablet 1000 mg yutana kadar kusasım geliyo![]()