İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Diğer pc den müzik dinliyorum ama laptoptan sizinle yazışıyorummmmmmmmmmmmm

kop kop
allaaaaam yeaa
Zor bir durum orda bu şartlar altındayken başka bi iş araştırsın çaktırmadan yada diğer çalışanlarla ayaklansınlar insan değil bu adam adam da değil töbee

önce onunla konuş o zaman sevgi ...

tamam derse yarın git istifanı bas na böle kalsın

Yalnız kas gevşetici ve ağrı kesici bu bir ilaç..yani iki etkisi var .. sağol prosum..

Anladım canım ağrı kesici al ozaman sadece ecz. den yan etkileri az olsun ama kas gevş. kullanma hatta ağrı kesiciyede gerek yok bol bol vitamin istersen sana vitamin markası atabilirim özelden

sevgi soruma cevap versene

annenle konuş öyle çık o zaman bırden anne işten cıktım dersen daha cok ters teper

Anladım canım ağrı kesici al ozaman sadece ecz. den yan etkileri az olsun ama kas gevş. kullanma hatta ağrı kesiciyede gerek yok bol bol vitamin istersen sana vitamin markası atabilirim özelden

Gerek yok ben de iğnelerden tut ilaçlara kadar vitamin hapı var zatennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ayrılda gelllllllllllllllllllllllllllllllll

ulenn te alammmm git şuraya bi utanda gel
allaaaaam yeaa

önce onunla konuş o zaman sevgi ...

tamam derse yarın git istifanı bas na böle kalsın

konuşulacak bri depşl direk cıkacam zaten 2 haftalımıda vermez boşver kuzum
Allah cıkartır elber
sevgi soruma cevap versene

annenle konuş öyle çık o zaman bırden anne işten cıktım dersen daha cok ters teper

mesaj attım kuzum anneme..

Gerek yok ben de iğnelerden tut ilaçlara kadar vitamin hapı var zatennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Tamam canım aynı sorun benim bacaklarımda oluyordu doktor vitaminsiz gün geçirmicen dedi benimkide saolsun abartmış ABD den arkadaşına getirtmiş 2 kg lik şişelerde baya tecrübeliyim yani

Tamam canım aynı sorun benim bacaklarımda oluyordu doktor vitaminsiz gün geçirmicen dedi benimkide saolsun abartmış ABD den arkadaşına getirtmiş 2 kg lik şişelerde baya tecrübeliyim yani

Zaten piyasadaki ilaçların çoğu farklı ülkelerde üretilip getirilmiyor muuuuuu
zahmet etmiş..

Zaten piyasadaki ilaçların çoğu farklı ülkelerde üretilip getirilmiyor muuuuuu
zahmet etmiş..

Benim durum biraz farklı tr ye gelmiyor o vitaminler a dan z ye bütün vitaminler var adını bile zor okuyorum 1 tablet 1000 mg yutana kadar kusasım geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…