- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #5.421
Ya bundan önce bende bir tane kullanıyordum. O etki yapmıyordu ama bunu bi içtim bir tuhaf oldum ya..
Az önce ateşim mateşim tavan yaptı resmen yandım ya..
Şimdi daha iyiyim elimi yüzümü yıkadım
çok iyi düşün canım ailenle konuş onların görüşünü al sonuçta senin sağlığından önemli değil...biliyorm cıkcam yok kararımı verdim.. konuşlmyuo canm konuşulacak biri değil inan değil..
Bence bu tarz ilaçlar verilmeden önce test mest yapılmalı tahlil yapılmalı falan..
etken maddeyi öğretiyolar piyasa ismini değil ama okumuşsak bakim bi canımmHeh bak sen doktorluk okuyorsun ben sana özelden içtiğim ilacı yazayım da bir de sen bak yan etkilerine mutlaka bilirsin.
DOktora gittim bana kas gevşeti ile iki kutu ialç verdi.
Kas gevşetici sıkıntılı çıktı dur yazıyorum hemen..
Kim çıkıyor sevgi mi işten çıkıyormuş..
canımm şu adamla konuşmayı denesen artık
bir de bakalım üşüyorum hasta oluyorum abi kapatmasak olmaz mı bir de ölmezsin ki yine de kapat derse o zaman düşünürüz bir sakin ol
hoşbuldumm
iyim bende okuldan geldim işte
hızınıza yetişilmiyorr..
diyosunn hımm aslında yaparım dedğim gibi hiç böyle bişi yapmamışdım dün ilk kez yaptım ve başardımmsohbetten bacım
bende çok severim söküp takma işlerini
teknik servis oku acayip para var
ohh iyi iyiDoktorumu aradım kızlar,telaşlanıcak birşey yokmuş..
Kullanmayı kes dedi.
Ay bir an öyle çok korktum ki.
hala durduğna şaşıryrm yani senn patron bi ayrı cinskızlar ben işten cıkcam dayanamıyorum...
patronm gitti di geldi şimdi kaloriferi kapattı senin bura iyi dedi ( halbisem iyi değil kızlar buz gibi kiteriyorum üzerime mont aldım o dereceyim.. )
acıp durma sunu kapat dedi açma dedi allahım nasıl bir adam bu nasıl bir vicdan bu ben dayamıyorum olmuyo kızlar çıkcam
evet sevgi çıkıcam dediKim çıkıyor sevgi mi işten çıkıyormuş..
cimri pisliko kadar üşüyorum ki dişlerim titrio özlem
canımm şu adamla konuşmayı denesen artık
bir de bakalım üşüyorum hasta oluyorum abi kapatmasak olmaz mı bir de ölmezsin ki yine de kapat derse o zaman düşünürüz bir sakin ol
evet canm dayamıyorum artık .. geldi yine yaptı ypacanı büro buz gibi aiş birşey açtım gelmiş kapattı yine
senin burası iyi diyo halbisem değil o kadar sogukki acıp durma sunu üşüyorum dedim açma kapat dedi
üşüyorum dedi eylül zaten üşüyorm dedim.. ona ragmen açma kapat dedi
Heyyy allahım keşke o diğer kas gevşeticiyi kullanıyım diye sorsaydın bi de knka :26:
evet sevgi çıkıcam dedi
cimri pislik
kaç kere konuşmuş bacım her seferinde gelip kaloriferi kapatıyomuş
allah allah manyak mıdır nedir adam yaa
sevgicim iş bulanada kadar çıkmaman en iyisi daha kalın giy yanında hırka falan getir evden
sevgilin iş bulacaktı ne oldu diyorum , anladım haklısın çık o zaman canım hemen iş bakmaya başlarsın :26::26:yok cıkcam kararımı verdim eylül hasta oldm sinir hastası oldum onun yüzünden su an kalbim yerinden fırlayacak gibi yemeğimide kesti para dahi bırakmıyo annem cok kızacak biliyorum ama ne yapım çaresizim..
Tellendim geldim kızlar napıyosunuz bakiyimm
sevgilin iş bulacaktı ne oldu diyorum , anladım haklısın çık o zaman canım hemen iş bakmaya başlarsın :26::26:
iş güç canımmm ne tellenmesii bakıyım
hiç vicdan yok yeminle içinde
allah allah manyak mıdır nedir adam yaa
sevgicim iş bulanada kadar çıkmaman en iyisi daha kalın giy yanında hırka falan getir evden
yemeğini mi kestiyok cıkcam kararımı verdim eylül hasta oldm sinir hastası oldum onun yüzünden su an kalbim yerinden fırlayacak gibi yemeğimide kesti para dahi bırakmıyo annem cok kızacak biliyorum ama ne yapım çaresizim..
Tellendim geldim kızlar napıyosunuz bakiyimm
hiç vicdan yok yeminle içinde
yemeğini mi kesti
ssevginin patronuna sinirden ölüyoruz canım sen ne yapıyosun
Jaq ne dedi doktor dün görmedin herhalde sordum cevap gelmedi
Gördüm canım ya ne vicdansızlar var
Ölüyodum lan az kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?