İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

kızlar ben işten cıkcam dayanamıyorum...
patronm gitti di geldi şimdi kaloriferi kapattı senin bura iyi dedi ( halbisem iyi değil kızlar buz gibi kiteriyorum üzerime mont aldım o dereceyim.. )
acıp durma sunu kapat dedi açma dedi allahım nasıl bir adam bu nasıl bir vicdan bu ben dayamıyorum olmuyo kızlar çıkcam

neeeee

yemin ediyorum beyni sorunlu bu adamın vallahi sorunlu yaaaa

sen ne dedin öyle deyince....

canım merak ettim ben zahmet olmazsa bi bakar mısın yan etkiler için nadir mi diyo yoksa görülme yüzdesi verilmiş mi??

Başta yüzde şişme diyor..
Göğüste sıkışıklı
Baş ağrısı mide bulantısı
Vücutda halsizlik vs gibi bir sürü şey var..
Şuan bana uyan durum kalbimin olduğu yere yani sol göğsüme iğne gibi bir şey giriyor ve yüzümün sol tarafı kulağıma doğru şişiyor çenemden beri..
Dün böyle değildi .

Dedim ya kahvaltı yapıp ilaç alıp geldim diye bi yarım saat içinde oldu bunlar..
Ama şuan göğsümde sıkışıklık azaldı . 5 dakika önce feci şekilde vardı..
Ama kulağıma vuran ağrı ve tıkanıklık geçmedi.

Sanki kabakulak olmuşum gibi.. ANCA BÖYLE TARİF EDEBİLRİM..

bende panik atak var birde..
su an varya titriyorum kalbim çarpıyo dayamıyorum bu kadar strese ellerim buz kesti ben robotmuym nasıl sogukta oturuym

neeeee

yemin ediyorum beyni sorunlu bu adamın vallahi sorunlu yaaaa

sen ne dedin öyle deyince....

birşey diyemedim üşüyorum dedim yine bunları dedi açma dedi
dayanamıyorum özlemm olmuyo panik atam ben az cok bilyorsun su an ccok kötüyüm ve üşüyorum biliyorum maddi açıdan zor olacak ama saglım giderse elimden..

canım sen ne için gittin doktora çenendeki şişlik için mi:26:

Heh bak sen doktorluk okuyorsun ben sana özelden içtiğim ilacı yazayım da bir de sen bak yan etkilerine mutlaka bilirsin.
DOktora gittim bana kas gevşeti ile iki kutu ialç verdi.
Kas gevşetici sıkıntılı çıktı dur yazıyorum hemen..

hey Allahım keşke alerji testi yapsalarmış bu ne kadar çok yan etki nasıl satabiliyolar
bende panik atak var birde..
su an varya titriyorum kalbim çarpıyo dayamıyorum bu kadar strese ellerim buz kesti ben robotmuym nasıl sogukta oturuym

o kalbin çarpsın sevgi akşam ne kadar yoracak seni

şu adam deli etti beni ordaysa konuş lütfen yaa

Saçmalama lan.
Adama söyleseydin hastayım filan diye.

Kass gevşetici yaptı burda ilaç adı vermek yasak hangi ilacın yaptığını özelden yazayım kanka..
Hem kas gevşetici hemde ağrı kesici yazıyor kutunun üzerinde..

Hmm tamam arada bende kas gevşetici kullanıyorum omuz ağrılarım için hiç böyle şikayetler yapmadı da sninki ağrı kesicili oldğu için yapmş olablir :26:

sağlığın mı önemli sevgi maddi durumun mu???

lütfen yapma bak o kalbin hala çarpıyosa çok yoracak seni çarptıkça nefessiz kalacaksın....

Hmm tamam arada bende kas gevşetici kullanıyorum omuz ağrılarım için hiç böyle şikayetler yapmadı da sninki ağrı kesicili oldğu için yapmş olablir :26:

Ya bundan önce bende bir tane kullanıyordum. O etki yapmıyordu ama bunu bi içtim bir tuhaf oldum ya..
Az önce ateşim mateşim tavan yaptı resmen yandım ya..
Şimdi daha iyiyim elimi yüzümü yıkadım

canımm şu adamla konuşmayı denesen artık

bir de bakalım üşüyorum hasta oluyorum abi kapatmasak olmaz mı bir de ölmezsin ki yine de kapat derse o zaman düşünürüz bir sakin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…