İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Yani sonuçta, kiloda pat diye verilmiyor, hem sağlıksızda, sen başla çalışmalara :) Olmadı bi ara hep beraber diyet yaparız.

Hahah bende kokuya cok takigim. Ayak kokusu,agiz kokusu,ter kokusu hic tutamam kendimi. Böggg der cikarrim
Ne guzeldi diyo bide hey allahim

Ahahahahah iste milleti laf ederken,senin kokman cok kötü olur bakma oyle dedigime. Her gun,cogu zaman gunde 2 kez dus alirim ben. He her defasinda ayk sürüye sürüye o baska esim cok titiz. Utaniyorum ondan
Benimkide öyle ya, 80 lira su faturası ödedik, aygır gibi sudan çıkmıyor
Sabah suda akşam suda, günde 1 kere neyine yetmiyorsa

Ordu evinde ne isin var senin, mimar degil miydin

Hahah bende kokuya cok takigim. Ayak kokusu,agiz kokusu,ter kokusu hic tutamam kendimi. Böggg der cikarrim
Ne guzeldi diyo bide hey allahim
ama çok güzeldi ya yerimden kımıldamadıgımdan terlemiyordum da, kokmadan yımanmadan mis gibi günler geçiriyordum
Ordu evinde ne isin var senin, mimar degil miydin
işsiz mimarım, babamdan kaynaklı burda kalıp iş arıyorum

Yuhh ne kadar ucuz

Yapalım :) Herkes müsait olsunda :)
Bak evde aksamdan sabaha kadar,dukkan da sabahtan aksama kasasr hic araliksiz klima yaniyo. Yazin sicaktan,kısın soguktan. Dukkanda hatta 2 klima var. Eve 70-dukkana 100 geliyo sabit :) annemin evinde bizim kadar elektrik kullanilmiyo klima yok,ev dogal gazli sohben yok ona ragmen 100den asagi hic geldigini duymadim. 150-180...

Akşama kadar tv bile açmam evde, fatura acayip yüksek geliyor, eşim diyo gündüz napıyorsun sen evde
Abartılı ama ya, zaten pahalı şehir, birde faturalarda geçiriyorlar.

Konu acalim bitane ordan gunluk yazalim ne yedik ne ictik. Birbirimizi gaza getirelim. Belki aramiza katilanlarsa olur. Hem eglenir,hem kilo veririz,nasil olur?
olur ama benim tam düzenim yok burda, umuyorum ki 1 2 haftaya olur o zaman düzenli olarak katılabilirim
Islak mendille mi temizleniyodun 
Himm,baban ordu da mi caliasiyo?
yoo ona bile gerek olmuyordu, odadan çıkmıyordum ki hiç
babam emekli asker benim

Akşama kadar tv bile açmam evde, fatura acayip yüksek geliyor, eşim diyo gündüz napıyorsun sen evde
Abartılı ama ya, zaten pahalı şehir, birde faturalarda geçiriyorlar.

Elektrik,su,dogalgaz ucretleri sehirlerin gelir ortalamasina gore degisiyor. Burasi fakir bi sehir oldugu icin ucuz istanbul turkiye de en fazla faturayi odeyen sehir zaten canim. Orda bile semte gore degisiyor faturalar.
olur ama benim tam düzenim yok burda, umuyorum ki 1 2 haftaya olur o zaman düzenli olarak katılabilirim

babam emekli asker benim
Tamam canim sen kendini ayarla,kararlastirip acalim bi konu. Bende zayiflamak istiyorum :)  

babam emekli asker benim
Zaten hemen başlamayız ya, bakalım kızlarada soralım :)
Ben kaçıyorum kızlar, maçımız var, izlemiycem dedim ama dayanamıyorum Görüşürüz

Sanki bana Paris te yaşıyorum, Kıçı kırık Bakırköy bee

Tamam canim sen kendini ayarla,kararlastirip acalim bi konu. Bende zayiflamak istiyorum :)  
sizin 3 5 kilo ama benim resmen 10 kilo var vermem gereken
Zaten hemen başlamayız ya, bakalım kızlarada soralım :)
Ben kaçıyorum kızlar, maçımız var, izlemiycem dedim ama dayanamıyorum Görüşürüz
hadi bakalım bol şans, güzel osnuçlar olur inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…