- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #53.201
Yani sonuçta, kiloda pat diye verilmiyor, hem sağlıksızda, sen başla çalışmalara :) Olmadı bi ara hep beraber diyet yaparız.kokuya da takıntılıyım bide, zaten saçlarım maksimum 2 gün dayanır yoksa yağlı baş gezerim hiç hoş degilbikaç sene önce ayagımı kırmıştım o zaman ne güzeldi haftada 1 yıkanıyordum kimse de ayıplamıyordu
evlenmeye daha niyetim yok diye pek sallamıyorum da artık sallasam fena olmayacak sanırım
Hahahkokuya da takıntılıyım bide, zaten saçlarım maksimum 2 gün dayanır yoksa yağlı baş gezerim hiç hoş degilbikaç sene önce ayagımı kırmıştım o zaman ne güzeldi haftada 1 yıkanıyordum kimse de ayıplamıyordu
Benimkide öyle ya, 80 lira su faturası ödedik, aygır gibi sudan çıkmıyorAhahahahahiste milleti laf ederken,senin kokman cok kötü olur bakma oyle dedigime. Her gun,cogu zaman gunde 2 kez dus alirim ben. He her defasinda ayk sürüye sürüye o baska esim cok titiz. Utaniyorum ondan
Ordu evinde ne isin var senin, mimar degil miydinyaa ordu evinde diyet olmuyor kiisabahın 9.30 unda kahvaltı bitiyor ben o saatte uyuyor oluyorum, e uyanıp hazırlanıp dışarı çıkıyorum kahve falan derken açlığımı unutuyorum. akşam 4 5 gibi ancak adam akıllı bişeyler yiyorum bu sefer de gece acıkıyorum çok düzensiz bir hayatım var
Benmkide oyleBenimkide öyle ya, 80 lira su faturası ödedik, aygır gibi sudan çıkmıyor
Sabah suda akşam suda, günde 1 kere neyine yetmiyorsa
Bizde küçük bir yere taşınalım bari, faturaya para ödemekten zengin olamayız burdaBenmkide oyleneyse ki burda elektrik su ucuz istanbul gibi degil
Yoksa 150den asagi su faturasi odemeyiz
Bence deBizde küçük bir yere taşınalım bari, faturaya para ödemekten zengin olamayız burda
Yani sonuçta, kiloda pat diye verilmiyor, hem sağlıksızda, sen başla çalışmalara :) Olmadı bi ara hep beraber diyet yaparız.
ama çok güzeldi ya yerimden kımıldamadıgımdan terlemiyordum da, kokmadan yımanmadan mis gibi günler geçiriyordumHahahbende kokuya cok takigim. Ayak kokusu,agiz kokusu,ter kokusu hic tutamam kendimi. Böggg der cikarrim
Ne guzeldi diyo bide hey allahim
işsiz mimarım, babamdan kaynaklı burda kalıp iş arıyorumOrdu evinde ne isin var senin, mimar degil miydin
Konu acalim bitane ordan gunluk yazalim ne yedik ne ictik. Birbirimizi gaza getirelim. Belki aramiza katilanlarsa olur. Hem eglenir,hem kilo veririz,nasil olur?evet ya hep beraber diyet yapalım, belki o zaman gaza gelirim
Yuhh ne kadar ucuzBence debak gunde 4 kere dus aliniyo dusun. Ona gore camasir cikiyo,bir giydigini bi daha giymiyo beyim   maksimum 25 tl fatura geliyo
Yapalım :) Herkes müsait olsunda :)evet ya hep beraber diyet yapalım, belki o zaman gaza gelirim
Islak mendille mi temizleniyodun ama çok güzeldi ya yerimden kımıldamadıgımdan terlemiyordum da, kokmadan yımanmadan mis gibi günler geçiriyordum
işsiz mimarım, babamdan kaynaklı burda kalıp iş arıyorum
Bak evde aksamdan sabaha kadar,dukkan da sabahtan aksama kasasr hic araliksiz klima yaniyo. Yazin sicaktan,kısın soguktan. Dukkanda hatta 2 klima var. Eve 70-dukkana 100 geliyo sabit :) annemin evinde bizim kadar elektrik kullanilmiyo klima yok,ev dogal gazli sohben yok ona ragmen 100den asagi hic geldigini duymadim. 150-180...Yuhh ne kadar ucuz
Yapalım :) Herkes müsait olsunda :)
Akşama kadar tv bile açmam evde, fatura acayip yüksek geliyor, eşim diyo gündüz napıyorsun sen evdeBak evde aksamdan sabaha kadar,dukkan da sabahtan aksama kasasr hic araliksiz klima yaniyo. Yazin sicaktan,kısın soguktan. Dukkanda hatta 2 klima var. Eve 70-dukkana 100 geliyo sabit :) annemin evinde bizim kadar elektrik kullanilmiyo klima yok,ev dogal gazli sohben yok ona ragmen 100den asagi hic geldigini duymadim. 150-180...
olur ama benim tam düzenim yok burda, umuyorum ki 1 2 haftaya olur o zaman düzenli olarak katılabilirimKonu acalim bitane ordan gunluk yazalim ne yedik ne ictik. Birbirimizi gaza getirelim. Belki aramiza katilanlarsa olur. Hem eglenir,hem kilo veririz,nasil olur?
yoo ona bile gerek olmuyordu, odadan çıkmıyordum ki hiçIslak mendille mi temizleniyodun 
Himm,baban ordu da mi caliasiyo?
Akşama kadar tv bile açmam evde, fatura acayip yüksek geliyor, eşim diyo gündüz napıyorsun sen evde
Abartılı ama ya, zaten pahalı şehir, birde faturalarda geçiriyorlar.
Tamam canim sen kendini ayarla,kararlastirip acalim bi konu. Bende zayiflamak istiyorum :)  olur ama benim tam düzenim yok burda, umuyorum ki 1 2 haftaya olur o zaman düzenli olarak katılabilirim
yoo ona bile gerek olmuyordu, odadan çıkmıyordum ki hiç
babam emekli asker benim
Zaten hemen başlamayız ya, bakalım kızlarada soralım :)olur ama benim tam düzenim yok burda, umuyorum ki 1 2 haftaya olur o zaman düzenli olarak katılabilirim
yoo ona bile gerek olmuyordu, odadan çıkmıyordum ki hiç
babam emekli asker benim
Hay senin maçına Zaten hemen başlamayız ya, bakalım kızlarada soralım :)
Ben kaçıyorum kızlar, maçımız var, izlemiycem dedim ama dayanamıyorumGörüşürüz
Sanki bana Paris te yaşıyorum, Kıçı kırık Bakırköy beeElektrik,su,dogalgaz ucretleri sehirlerin gelir ortalamasina gore degisiyor. Burasi fakir bi sehir oldugu icin ucuzistanbul turkiye de en fazla faturayi odeyen sehir zaten canim. Orda bile semte gore degisiyor faturalar.
Tamam canim sen kendini ayarla,kararlastirip acalim bi konu. Bende zayiflamak istiyorum :)  
sizin 3 5 kilo ama benim resmen 10 kilo var vermem gerekenTamam canim sen kendini ayarla,kararlastirip acalim bi konu. Bende zayiflamak istiyorum :)  
hadi bakalım bol şans, güzel osnuçlar olur inşallahhZaten hemen başlamayız ya, bakalım kızlarada soralım :)
Ben kaçıyorum kızlar, maçımız var, izlemiycem dedim ama dayanamıyorumGörüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?