- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #53.241
Evett dayanamadı ısrarlarıma
Gs maçına bakıyorum canım bende, ve gol yedik
o gol değil bikere, adam kabak gibi ofsayt, birde yabancı hakemler iyi derler. Deli oldum burdaBen biliyordum daha demin dedim izlemeyeyim kesin gol yeriz diye al işte..
Himmm,senle aramizdski samimiyeti bir gozden gecirecegim
o gol ofsayt yaaaaa
Hahahah Senin yüzünden ofsayt gol yedik
Bana sorarsan hakemlerin hiç biri iyi değil bir tanesi hariç onun da adını hatırlamıyorum bal gibi taraf tutuyor çoğuo gol değil bikere, adam kabak gibi ofsayt, birde yabancı hakemler iyi derler. Deli oldum burda
Almanlardan yedik dortmund, yedikde ofsayttı o..sende gsliydin dimi: )
kimden yedik? kaç kaç?
ben fanatik değilim: ) sende üzülme kıyamam.....
eskiden senin gibiydim ama...
eşimde izlerdi mutlaka maçları bu aralar o da bitirdi maç olayını: )
Neden amaaa

Himmm,senle aramizdski samimiyeti bir gozden gecirecegim
Yesss beybiii. Duydum ki bensiz buralarin tadi tuzu kalmamis,bunalima girmisiniz. Acidim geri geldim 
Oyy kiyamammmm  öyle deme yaa, beşiktaş hayat benim için. hayatımdaki eksik kalan aşkı coşkuyu tutkuyu onunla tamamlıyorum ben. ama sen kızma diye söz burda çirkinleşmem
Küfürden nefret ederim şuanda saydırasım var. Hadi Türk hakemlerine alıştık, hepsi satılmış, bunlara ne oluyorBana sorarsan hakemlerin hiç biri iyi değil bir tanesi hariç onun da adını hatırlamıyorum bal gibi taraf tutuyor çoğu
Delidir ne yapsa yeridiriyi bari geri kabul edilmişsin: )))))
çok sevindim geri geldiğine, zaten gitmen bana saçma gelmişti: )
elkreminin gitmeside saçma gelmişti bana, o da döndü zaten tekrar: )))))
Ben küfür edince inanılmaz sakinleşiyorumKüfürden nefret ederim şuanda saydırasım var. Hadi Türk hakemlerine alıştık, hepsi satılmış, bunlara ne oluyor
Zaten ilk maçta 4 tane yemişiz, bize köstek olmasınada gerek ykBen küfür edince inanılmaz sakinleşiyorumŞimdi bana kalırsa satılmasına gerek yok adam yabancı bizi tutacak değil ki
Almanlardan yedik dortmund, yedikde ofsayttı o..
Bz karıkoca izliyoruz valla her maçı :)
Oyy kiyamammmm  sen istedigin kadar ozgurce cirkinles ben gözümü kapatirim  
Ne güzel eşlerin böyle şeyler yapması hoşuma gidiyor :)bizde karı koca bi ara pes oynuyorduk: )))))))
bi ara burada ünide okuyan kuzeninin yanına zırt bırt pes oynamak için gidiyordu bende kızdım bana öğret birlikte oynayalım gitme demiştim: ))))))
arada yine eşim hadi oynayalım der, biraz oynarız.....
hep aynı takımı seçerim, mesinin olduğu takımı: )))))))))
puyollll hep kurtarıcım olur kalenin önünde: ))))))
Aman o konuyu hiç açmayalım facede fenerlilerin dalga geçmelerini gördükçe boğasım geldi hepsini..Zaten ilk maçta 4 tane yemişiz, bize köstek olmasınada gerek yk
Hadi git bıcı bıcı yap gelteşekkür ederiimmm
hazır devre arası olmuşken ben bi koşu yıkanıp geleyim
Delidir ne yapsa yeridir
Teşekkür ederim canimm,ee napiyosun nasilsin?
Dalga geçsinlerki takım toparlansın, diyoruz diyoruzda boş konuşuyoruz bi halt olmaz bizim takımdanAman o konuyu hiç açmayalım facede fenerlilerin dalga geçmelerini gördükçe boğasım geldi hepsini..
Ehhh ic guveysinden hallice: ))))))
iyiyim canım teşekkür ederim, sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?