• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

iyiyiiim senden naber ??? :)
banlara filan aldırma yahu burada binbir çeşit insan var tınnnn ;) hiç kimseyi dert edip canını sıkıp gitme bir daha olur muuu :D

Neden sadece ona selam verdin ki:KK12: Çıkayım mı aranızdan
hiç olur mu öyle şey canım, o alıntı yapmış benden de onu gördüm geldi diye sevindigimden yazdım. yoksa hiç aramızdan çıkmanı ister miyim aşk olsun :KK19:
Aynen bende,bos bos takiliyorum. Dustan yeni ciktim kafamda havlu,kucagimda tablet size laf yetistiriyorum :-)
ben aşırı üşeniyorum banyoya girmeye, hazırlıgı öldürüyor beni, girdimi de çıkmak bilmiyorum :KK53:

hiç olur mu öyle şey canım, o alıntı yapmış benden de onu gördüm geldi diye sevindigimden yazdım. yoksa hiç aramızdan çıkmanı ister miyim aşk olsun :KK19:

ben aşırı üşeniyorum banyoya girmeye, hazırlıgı öldürüyor beni, girdimi de çıkmak bilmiyorum :KK53:
Bilemedim :) Bu hafta 3 kilo alırım garanti, çikolataya gömüldüm, duramıyorum:KK43:

ben yine kahvaltı etmeden tek öğün ve bol abur cuburlu günlerime geri döndüm, daha ne kadar kilo alacam acaba merak ediyorum :eek::eek:
Ben yıllardır senin yaptığını yapıyorum, evlendikten sonra aniden aldım kiloyu, eskiden 49 la yapıyordum onları. Ver ver evlendikten sonra artıyor çünkü :)

Ay bende ayniyim. Kedi gibiyim banyo yapmayi hic sevmem. Mecbur kalmasam hic banyo yapmam da napcan kardesss kokuşak mı :-) :-)
kokuya da takıntılıyım bide, zaten saçlarım maksimum 2 gün dayanır yoksa yağlı baş gezerim hiç hoş degil :KK53: bikaç sene önce ayagımı kırmıştım o zaman ne güzeldi haftada 1 yıkanıyordum kimse de ayıplamıyordu :KK70:
Ben yıllardır senin yaptığını yapıyorum, evlendikten sonra aniden aldım kiloyu, eskiden 49 la yapıyordum onları. Ver ver evlendikten sonra artıyor çünkü :)
evlenmeye daha niyetim yok diye pek sallamıyorum da artık sallasam fena olmayacak sanırım :110:

Hee.. Müşterilerinde senin için konu açar bdv de:KK70:Gelin olacak kızları tribe sokmuştun:KK70:
Ahahahahah :-) :-) iste milleti laf ederken,senin kokman cok kötü olur :-) :-) bakma oyle dedigime. Her gun,cogu zaman gunde 2 kez dus alirim ben. He her defasinda ayk sürüye sürüye o baska :-) :-) esim cok titiz. Utaniyorum ondan :-) :-)

Kiz sen hani diyet yapicaktinnn???? İyice dötü başı kaybetcen :KK67:

yaa ordu evinde diyet olmuyor kii :110: sabahın 9.30 unda kahvaltı bitiyor ben o saatte uyuyor oluyorum, e uyanıp hazırlanıp dışarı çıkıyorum kahve falan derken açlığımı unutuyorum. akşam 4 5 gibi ancak adam akıllı bişeyler yiyorum bu sefer de gece acıkıyorum :110: çok düzensiz bir hayatım var :110:

Back