- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #53.161
Değiştimgerı degıstır allasen :)
agız tadıyla okutmuyon sende bacım laptopu yanastır yanastır anca goruyomDeğiştim
Ağız tadıyla bi yazı yazı yazdırtmıyorsun
ay hoş geldiin sonundaa :)Yaa deme oyle utaniyorumm 
Gözün bozuksa benim yazımın ne suçu var :)agız tadıyla okutmuyon sende bacım laptopu yanastır yanastır anca goruyom
kendı ıstegıyle gıtmıyo harbı banlanıyoay hoş geldiin sonundaa :)
gitti dediler senin için :)
Teşekkür et bana, geri getirdim :)ay hoş geldiin sonundaa :)
Yoo üyeliğini iptal ettirmişti, haberin yokmuydu?kendı ıstegıyle gıtmıyo harbı banlanıyo
ehehehe amaaan banlansın ne olacakkendı ıstegıyle gıtmıyo harbı banlanıyo
ya :) bıde kor dedı bana :) grı kahve mı anam benım ıcın soguk renklerdır onlar sopsoguk hemde :)Gözün bozuksa benim yazımın ne suçu var :)
Ben gri hastasıyım, gri ve kahverengini çok severim, evim onlardan dolu
güzel olmuşTeşekkür et bana, geri getirdim :)
aa aa neden nıye vedalsmadık kı sımdı var dımıYoo üyeliğini iptal ettirmişti, haberin yokmuydu?
Ben sıcağım, dengeliyoruz birbirimiziya :) bıde kor dedı bana :) grı kahve mı anam benım ıcın soguk renklerdır onlar sopsoguk hemde :)
ıyı etmısın pınkımgüzel olmuş
Valla öyle oldu, Sağolsun kırmadı, Söyleye söyleye kırdım inadını:)güzel olmuş
Şimdi döndü canım, vedalaşmana gerek kalmadı :)aa aa neden nıye vedalsmadık kı sımdı var dımı
İyi geceler canım görüşürüz :)ıyı etmısın pınkım
tatlım ben cıkıyorum ıyı gecelerpinkstrap ve topıte olan hepınız Huy Meselesi ayrıca tsk ederım sanada dadluş
iyi gecelerıyı etmısın pınkım
tatlım ben cıkıyorum ıyı gecelerpinkstrap ve topıte olan hepınız Huy Meselesi ayrıca tsk ederım sanada dadluş
İste geldiiiimmm,cesmi siiyahııımmm   
Sende haklisinBen neden cırcır oluyormuşum, ben ona dedim görüşelim diye sevgilisinin paçasından ayrılmıyor
ay hoş geldiin sonundaa
Bendeeeeheyooo çok sevindim beennnbiraz geç gördüm gerçi ama olsun kaçırmış sayılmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?