- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #53.221
Böyle yaptığın için yeniliyoruz, bi başarılar dileHay senin maçına 
AhahahSanki bana Paris te yaşıyorum, Kıçı kırık Bakırköy bee
Ne özelliği var hala çözemedim, evler eski, millet 3 kattan aşağı çöp fırlatıyor, yolda yürürken tepeden başımıza terlik yağıyor, insanlar aşağıdan yukarı bağırarak konuşuyor, çocuklar aşağıdan anneeee diye yırtınıyor. Ee diğer semtlerden ne farkı varAhahahbakirkoy de luks semt ama canim :)
Olsun bir yerden baslamak lazim :)sizin 3 5 kilo ama benim resmen 10 kilo var vermem gereken
Böyle yaptığın için yeniliyoruz, bi başarılar dile
Olsun bir yerden baslamak lazim :)
hattrick yaparlar size inşallah 
Muhit güzel. Sahili yeter kizimm  Ne özelliği var hala çözemedim, evler eski, millet 3 kattan aşağı çöp fırlatıyor, yolda yürürken tepeden başımıza terlik yağıyor, insanlar aşağıdan yukarı bağırarak konuşuyor, çocuklar aşağıdan anneeee diye yırtınıyor. Ee diğer semtlerden ne farkı var
Hic ilgilenmiyorum valla. Ne o oyle oglan cocugu gibigüzel oynuyor galatasaray yemezler hattrick
Ağzına biber sürerim seninOlsun bir yerden baslamak lazim :)
hattrick yaparlar size inşallah 
sen beni maçlardan sonra görsen demek ki kazene bu kesin erkek diye ispiyonlayacan beni, o kadar çirkinleşiyorumHic ilgilenmiyorum valla. Ne o oyle oglan cocugu gibi
Hic ilgilenmiyorum valla. Ne o oyle oglan cocugu gibi
Bir varım bir yokum :)selam kimse varmı? : )
Bir varım bir yokum :)
Napıyorsun tatlım?
Evett dayanamadı ısrarlarımanapayım biraz kkya takılıyım demiştim: )
sen napıyon? harbi geri gelmiş: ))))
Neden amaaaAğzına biber sürerim senin
sen beni maçlardan sonra görsen demek ki kazene bu kesin erkek diye ispiyonlayacan beni, o kadar çirkinleşiyorum
kız sen gerimi geldin: )))))
o gol ofsayt yaaaaauuhh amma beddua etmişin haaa
Senin yüzünden ofsayt gol yedikNeden amaaa

Himmm,senle aramizdski samimiyeti bir gozden gecirecegim
Yesss beybiii. Duydum ki bensiz buralarin tadi tuzu kalmamis,bunalima girmisiniz. Acidim geri geldim 
Ben biliyordum daha demin dedim izlemeyeyim kesin gol yeriz diye al işte..Evett dayanamadı ısrarlarıma
Gs maçına bakıyorum canım bende, ve gol yedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?