- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #53.181
Ben daha çok haklıyımSende haklisin
Hos buldukk sekerim naaberrrr??? Hee gittiydim de, dayanamadim hasretinize
Bendeeeenapiyon sekerrr
Kiz nereyeee cilekli vücut losyonuuuıyı etmısın pınkım
tatlım ben cıkıyorum ıyı gecelerpinkstrap ve topıte olan hepınız Huy Meselesi ayrıca tsk ederım sanada dadluş
o okuyacak adam olacakKiz nereyeee cilekli vücut losyonuuu
Eccuk isim vardiBen daha çok haklıyım
Sen nereye kayboldun :) Yeni kuralı biliyon demi görüp yazmayan...
Bendeeeenapiyon sekerrr
Bende iyiyim canim. İs guc ugrasiyorum :)iyiyiiim senden naber ??? :)
banlara filan aldırma yahu burada binbir çeşit insan var tınnnnhiç kimseyi dert edip canını sıkıp gitme bir daha olur muuu
Neden sadece ona selam verdin kiiyi canım boş boş takılıyorum öyleher zamanki gibi duşa girecem ama üşeniyorum senden naber
Aynen bende,bos bos takiliyorum. Dustan yeni ciktim kafamda havlu,kucagimda tablet size laf yetistiriyorumiyi canım boş boş takılıyorum öyleher zamanki gibi duşa girecem ama üşeniyorum senden naber
hiç olur mu öyle şey canım, o alıntı yapmış benden de onu gördüm geldi diye sevindigimden yazdım. yoksa hiç aramızdan çıkmanı ister miyim aşk olsunNeden sadece ona selam verdin kiÇıkayım mı aranızdan
ben aşırı üşeniyorum banyoya girmeye, hazırlıgı öldürüyor beni, girdimi de çıkmak bilmiyorumAynen bende,bos bos takiliyorum. Dustan yeni ciktim kafamda havlu,kucagimda tablet size laf yetistiriyorum
Bilemedim :) Bu hafta 3 kilo alırım garanti, çikolataya gömüldüm, duramıyorumhiç olur mu öyle şey canım, o alıntı yapmış benden de onu gördüm geldi diye sevindigimden yazdım. yoksa hiç aramızdan çıkmanı ister miyim aşk olsun
ben aşırı üşeniyorum banyoya girmeye, hazırlıgı öldürüyor beni, girdimi de çıkmak bilmiyorum
Bilemedim :) Bu hafta 3 kilo alırım garanti, çikolataya gömüldüm, duramıyorum
Ay bende ayniyim. Kedi gibiyim banyo yapmayi hic sevmem. Mecbur kalmasam hic banyo yapmam da napcan kardesss kokuşak mıben aşırı üşeniyorum banyoya girmeye, hazırlıgı öldürüyor beni, girdimi de çıkmak bilmiyorum
Ben yıllardır senin yaptığını yapıyorum, evlendikten sonra aniden aldım kiloyu, eskiden 49 la yapıyordum onları. Ver ver evlendikten sonra artıyor çünkü :)ben yine kahvaltı etmeden tek öğün ve bol abur cuburlu günlerime geri döndüm, daha ne kadar kilo alacam acaba merak ediyorum
Hee.. Müşterilerinde senin için konu açar bdv deAy bende ayniyim. Kedi gibiyim banyo yapmayi hic sevmem. Mecbur kalmasam hic banyo yapmam da napcan kardesss kokuşak mı
Kiz sen hani diyet yapicaktinnn???? İyice dötü başı kaybetcenben yine kahvaltı etmeden tek öğün ve bol abur cuburlu günlerime geri döndüm, daha ne kadar kilo alacam acaba merak ediyorum
kokuya da takıntılıyım bide, zaten saçlarım maksimum 2 gün dayanır yoksa yağlı baş gezerim hiç hoş degilAy bende ayniyim. Kedi gibiyim banyo yapmayi hic sevmem. Mecbur kalmasam hic banyo yapmam da napcan kardesss kokuşak mı
evlenmeye daha niyetim yok diye pek sallamıyorum da artık sallasam fena olmayacak sanırımBen yıllardır senin yaptığını yapıyorum, evlendikten sonra aniden aldım kiloyu, eskiden 49 la yapıyordum onları. Ver ver evlendikten sonra artıyor çünkü :)
AhahahahahHee.. Müşterilerinde senin için konu açar bdv deGelin olacak kızları tribe sokmuştun
Kiz sen hani diyet yapicaktinnn???? İyice dötü başı kaybetcen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?