İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

iyiyiiim senden naber ??? :)
banlara filan aldırma yahu burada binbir çeşit insan var tınnnn hiç kimseyi dert edip canını sıkıp gitme bir daha olur muuu

Neden sadece ona selam verdin ki Çıkayım mı aranızdan
hiç olur mu öyle şey canım, o alıntı yapmış benden de onu gördüm geldi diye sevindigimden yazdım. yoksa hiç aramızdan çıkmanı ister miyim aşk olsun
Aynen bende,bos bos takiliyorum. Dustan yeni ciktim kafamda havlu,kucagimda tablet size laf yetistiriyorum
ben aşırı üşeniyorum banyoya girmeye, hazırlıgı öldürüyor beni, girdimi de çıkmak bilmiyorum

Bilemedim :) Bu hafta 3 kilo alırım garanti, çikolataya gömüldüm, duramıyorum

ben yine kahvaltı etmeden tek öğün ve bol abur cuburlu günlerime geri döndüm, daha ne kadar kilo alacam acaba merak ediyorum
Ben yıllardır senin yaptığını yapıyorum, evlendikten sonra aniden aldım kiloyu, eskiden 49 la yapıyordum onları. Ver ver evlendikten sonra artıyor çünkü :)

Ay bende ayniyim. Kedi gibiyim banyo yapmayi hic sevmem. Mecbur kalmasam hic banyo yapmam da napcan kardesss kokuşak mı
kokuya da takıntılıyım bide, zaten saçlarım maksimum 2 gün dayanır yoksa yağlı baş gezerim hiç hoş degil bikaç sene önce ayagımı kırmıştım o zaman ne güzeldi haftada 1 yıkanıyordum kimse de ayıplamıyordu
Ben yıllardır senin yaptığını yapıyorum, evlendikten sonra aniden aldım kiloyu, eskiden 49 la yapıyordum onları. Ver ver evlendikten sonra artıyor çünkü :)
evlenmeye daha niyetim yok diye pek sallamıyorum da artık sallasam fena olmayacak sanırım

Hee.. Müşterilerinde senin için konu açar bdv deGelin olacak kızları tribe sokmuştun
Ahahahahah iste milleti laf ederken,senin kokman cok kötü olur bakma oyle dedigime. Her gun,cogu zaman gunde 2 kez dus alirim ben. He her defasinda ayk sürüye sürüye o baska esim cok titiz. Utaniyorum ondan

Kiz sen hani diyet yapicaktinnn???? İyice dötü başı kaybetcen

yaa ordu evinde diyet olmuyor kii sabahın 9.30 unda kahvaltı bitiyor ben o saatte uyuyor oluyorum, e uyanıp hazırlanıp dışarı çıkıyorum kahve falan derken açlığımı unutuyorum. akşam 4 5 gibi ancak adam akıllı bişeyler yiyorum bu sefer de gece acıkıyorum çok düzensiz bir hayatım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…