- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #52.981
O cuma günü degil miydi kizzz? Eski bolumu mu verdiler?az bısey ızledım neydı o esmer oglan onuda hapse kapadı kız
bı onu gordum ıyce sacmaladılar
mustafanın sevdıgıde evlencek gelınlık provaları yapıyodu
İste geldiiiimmm,cesmi siiyahııımmm 
Buranın bildirimi neden gelmiyor bana yaaaMaaargaaaaaaaa
İzlemeden mi cikardin?Buranın bildirimi neden gelmiyor bana yaaa
Bu ne tip
Yok canım çıkarmadım, değişik bir tiplama bulmuşsunİzlemeden mi cikardin?
Nolmus ki
Yoo buralardayim da.seni cikaramiyoruz yemekhanedenYok canım çıkarmadım, değişik bir tiplama bulmuşsun
Bdvdemiydin sen bakim :)
Napim Canım kazanıma sahip çıkıyorumYoo buralardayim da.seni cikaramiyoruz yemekhaneden
Sende haklisin ne diyimNapim Canım kazanıma sahip çıkıyorumHem Sandık başında durmak lazım, oy çalarlar falan mazallah
Sende arada teline bakSende haklisin ne diyim
Pembis nerde? Oyun mu oynuyo yine  Napim Canım kazanıma sahip çıkıyorumHem Sandık başında durmak lazım, oy çalarlar falan mazallah
Telefonum kapali canim yaa. Annem taciz ediyordu online gordukceSende arada teline bak
Bugünlerde pek yoğun, iki sevgili oyunla bozdu kafalarınıPembis nerde? Oyun mu oynuyo yine  
Yok artık annende de mi varTelefonum kapali canim yaa. Annem taciz ediyordu online gordukce
AhahahhhBugünlerde pek yoğun, iki sevgili oyunla bozdu kafalarını
Yok artık annende de mi var
İyi gecelerrr iyi geceler hatunlar
Kıyamam sana :) Benimki ilk evlendiğimde böyleydi, gece 1 2 gibi telefon çalınca korkardım :) Sonra alıştıAhahahhhhaklisin. Adam en azindan para kazaniyo, ya bizimki
Ay sormaaa her yerden kuşattılar beni
Iyi gecelerr.. Hoşgeldin :) Bi biskrem alırım :)iyi geceler hatunlar
ye bir seyler canım :)İyi gecelerrr suan bi biskrem versen herseyi yapabilirim,karnim accc
Ben 3. Seneye girdim haaaaala alisamadilar. Tango,viber,whatsapp her yerden yaziyolar. Annem bi yandan,babam bi yandan. BiktimKıyamam sana :) Benimki ilk evlendiğimde böyleydi, gece 1 2 gibi telefon çalınca korkardım :) Sonra alıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?