- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #52.941
Kizim tatile daha cok var nbari hafta sonlari gelçok takılırdım geyiğe ya
ara tatil olsun kaynatırız yine bol bol
bitti işte bu sefer ki farklıİnanmam yemin et nasil kapandi ya
adını yazıp durmasanaKizim tatile daha cok var nbari hafta sonlari gel
Ozlem ble geliyo dusun yani durumum vahim hahahaha
Ablamla konuştuk şimdi Ara tatilde, yurt dışına çıkıyor, sende gel dedi ama benimkinden veto geldiçok takılırdım geyiğe ya
ara tatil olsun kaynatırız yine bol bol
nereye gidiyorAblamla konuştuk şimdi Ara tatilde, yurt dışına çıkıyor, sende gel dedi ama benimkinden veto geldi
Burda sizinle kaynatcam artık
Ya pardon ya agzimdan kacti ne bileyim aliskanlik olsa gerek hahahahah picagi alip gelir gebertir beni hahahahahaadını yazıp durmasana
gelecek şimdi saçını başını yoldurtcan
Afedersin ama zor bulur senin gibi birini hemde cok zor bulurbitti işte bu sefer ki farklı
çünkü bende bitti. gram sevgi kalmadı
o da birşey miYa pardon ya agzimdan kacti ne bileyim aliskanlik olsa gerek hahahahah picagi alip gelir gebertir beni hahahahaha
Paris, Amsterdam, Brüksel. Bir kere hayır dedi ya ısrar etmem artık, o evete dönmez :) O konuda inat, eşim onunla gitmemi istiyor ama kız kızada güzel gezilir :)nereye gidiyor
ikna etsene kocanı beraber gidin
anladı o da ama çok geç olduAfedersin ama zor bulur senin gibi birini hemde cok zor bulur
anladım. beraber gidersiniz o zaman daha güzel olurParis, Amsterdam, Brüksel. Bir kere hayır dedi ya ısrar etmem artık, o evete dönmez :) O konuda inat, eşim onunla gitmemi istiyor ama kız kızada güzel gezilir :)
Ay bende hic sevmem elimde olsa koymam yemeklere ilk yemek yapmayi ogrenirken hep unutuyordum annem kizardi sogansiz yemek mi olur diyeSogan dogramaktan nefret ediyoruuuuuummmmmmm
El mahkum :) Ne öğretmeni olcan sen?anladım. beraber gidersiniz o zaman daha güzel olur
Selam hoşgeldin :)Kızlar merhabaaa :)
El mahkum :) Ne öğretmeni olcan sen?
Selam hoşgeldin :)
ingilizceeEl mahkum :) Ne öğretmeni olcan sen?
Selam hoşgeldin :)
Iyidir, heyecanla yemek yarışmasını takip ediyorumNaber pinkoooş? :)
Aa ne güzel, Sizin bölümün alımları her zaman iyi, hala öyle demi :)ingilizcee
evet diğer bölümlere göre daha iyiIyidir, heyecanla yemek yarışmasını takip ediyorumSen napıyorsun
Aa ne güzel, Sizin bölümün alımları her zaman iyi, hala öyle demi :)
Çok iyi, açıkta kalma sıkıntısı çekmeyeceksin.evet diğer bölümlere göre daha iyi
70le atananlar oldu bu sene
Hayirlisi olsunanim hakkinda guclu gordm seni =)anladı o da ama çok geç oldu
iyi oldu çok huzurlu ve mutluyum artık. Kimsenin birdaha bana öyle davranmasına izin vermeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?