- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #52.961
Sogandan nefret ediyorum ama yesil sogan seviyorummmAy bende hic sevmem elimde olsa koymam yemeklere ilk yemek yapmayi ogrenirken hep unutuyordum annem kizardi sogansiz yemek mi olur diye
Iyidir, heyecanla yemek yarışmasını takip ediyorumSen napıyorsun
Aa ne güzel, Sizin bölümün alımları her zaman iyi, hala öyle demi :)
öyleyim artık :)Hayirlisi olsunanim hakkinda guclu gordm seni =)
inşallah bakalım :)Çok iyi, açıkta kalma sıkıntısı çekmeyeceksin.
Ohh ne güzel, haftanın yorgunluğununatmışsındır :)İyiyim izin günüm canım akşama kadar sevdicekle evde sağa sola savrulduk hala yorgunum :)
Ben cig yemem yesil mesil kokusunu sevmemSogandan nefret ediyorum ama yesil sogan seviyorummm
Aleyküm Selam, Hoşgeldin, sefalar getirdin
Beeennnnn geeellldiiiiimmmmm   
Yemek yarışmasındayız sende gel, gelmişkende en güzel yemeğe oyunu ver :)gızlar slm
yıyemedıkten sonra pınk :) ben yemege yemek demem beım tabagıma gelmedıkceYemek yarışmasındayız sende gel, gelmişkende en güzel yemeğe oyunu ver :)
Hos buldumm bebisimmmm Aleyküm Selam, Hoşgeldin, sefalar getirdin
gızlar slm
dudak dolgunlastırıcın selulıt kremın asetonun agda bandınım senın unutma :)Hos buldumm bebisimmmm 

Napiyon kiz dudak dolgunlastiricimmm
Unutur muyumm kuşummm  dudak dolgunlastırıcın selulıt kremın asetonun agda bandınım senın unutma :)
ıyıyım cnm saol sen nasılsın
artık dogru dur ban yeme gozunu sevem
:) bende oyle dıyorum zatenUnutur muyumm kuşummm  
Ben bisey yapmiyorumkiii 
Unutma beni dedin de, ne oldu bugun? İsten gucten bakamadimm  :) bende oyle dıyorum zaten
sende unutma benı unutama benıı :)
az bısey ızledım neydı o esmer oglan onuda hapse kapadı kızUnutma beni dedin de, ne oldu bugun? İsten gucten bakamadimm  
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?