- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #53.021
Neden bunu yaptin haaa,nedennn????vermicem vermicem ,benim d3gilmi vermicem
haha al senin olsun canım :)Ben evdeki halleyle idare edeyim bari, senin vereceğin yok
AhahahaKarışma kız yazık, tek aklıbaşında çocukları sensin, napsınlar
Kiz oyle istege bagli buyuyp kuculmuyo ki. Ne hikmetse yedigim hersey totoda birikiyo. Azcik da ciciklerime dolussa yaben de pek sevmem buyuk totoyu ama yakıssaydı kesin buyuturdum :)
bedenime sahip ol ama ruhuma nanayNeden bunu yaptin haaa,nedennn????

Hiç birşey için bukadar ısrar etmemiştim, vermeyince kıymetli oluyor demek kihaha al senin olsun canım :)
yok kız ,su takma popolar varya onlarla idare ederdimAhahahao ds dogru dusun en aki basindasi benim digerleri ne derece vahim
Kiz oyle istege bagli buyuyp kuculmuyo ki. Ne hikmetse yedigim hersey totoda birikiyo. Azcik da ciciklerime dolussa ya
Zaten dünkü Lokumla paslaşmanızdan sonra, normal derken soru işaretleri geçiyordu gözümün önündenAhahahao ds dogru dusun en aki basindasi benim digerleri ne derece vahim
Kiz oyle istege bagli buyuyp kuculmuyo ki. Ne hikmetse yedigim hersey totoda birikiyo. Azcik da ciciklerime dolussa ya
ben de oyleyim , benim olmayan hersey ,bana cazip gelmistir :)Hiç birşey için bukadar ısrar etmemiştim, vermeyince kıymetli oluyor demek ki
Benimm oliceksiinnbedenime sahip ol ama ruhuma nanay
yok kız ,su takma popolar varya onlarla idare ederdim
Susssss hic acma o mevzulari,kimse duymasin  Zaten dünkü Lokumla paslaşmanızdan sonra, normal derken soru işaretleri geçiyordu gözümün önünden
Insan psikolojisi ne garip demi :)ben de oyleyim , benim olmayan hersey ,bana cazip gelmistir :)
kibliyorum seni ,"tehditten"Benimm oliceksiinn

Hahahah 
Dur kizzz daha yeni ciktim mapustan kibliyorum seni ,"tehditten"
aynen ,sorunlu varlıklarız vesselam:)Insan psikolojisi ne garip demi :)
SustummSusssss hic acma o mevzulari,kimse duymasin  
Zaten yeni geldi :)kibliyorum seni ,"tehditten"
bir geceden bir sey olmazDur kizzz daha yeni ciktim mapustan 
yok zaten ben misafor geldim topiginize , bu karsılamanın karsılıgı kib olamaz :)Sustumm
Zaten yeni geldi :)
:) Misafir ne demek başımızın üstünde yerin var, herzaman beklerizyok zaten ben misafor geldim topiginize , bu karsılamanın karsılıgı kib olamaz :)
kaynatıyorum iste:)
teswkkurler canım :) ,fırsat buldukca ugramaya calısıyorum:) Misafir ne demek başımızın üstünde yerin var, herzaman bekleriz
:) Işten mi, okuldan mı fırsat bulamıyorsun?teswkkurler canım :) ,fırsat buldukca ugramaya calısıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?