- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #53.001
Olmaaaazzzzz. Her yerim ayri sallaniyo sonraye bir seyler canım :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaaaazzzzz. Her yerim ayri sallaniyo sonraye bir seyler canım :)
anlasıldı burası cok acıkmısIyi gecelerr.. Hoşgeldin :) Bi biskrem alırım :)
evet gece yemek yemek risk tasıyor , ah su metapolizmalar :)Olmaaaazzzzz. Her yerim ayri sallaniyo sonra![]()
![]()
Ama sende iştah açıcı nickle dolaşıyorsunanlasıldı burası cok acıkmıs![]()
Nickin insani cilginliklara surukluyoanlasıldı burası cok acıkmıs![]()
Genleri de yabana atmamak lazim. Turk kadini geni tasiyoruz ne de olsa, toto alip basini gidiyoevet gece yemek yemek risk tasıyor , ah su metapolizmalar :)
oooo herkese verseydimAma sende iştah açıcı nickle dolaşıyorsunHem verme amacı yok mu, sadece göstemelik mi, o nic
Kör öldü badem gözlü oldu muhabbetiBen 3. Seneye girdim haaaaala alisamadilar. Tango,viber,whatsapp her yerden yaziyolar. Annem bi yandan,babam bi yandan. Biktimevlenmeden once,ayni evin icinde bu kadar sık gorusmuyoduk valla
![]()
![]()
yakısanada yakısıyor simdi :) , belki sanada yakısıyordur ,gormeden birsey diyemeyecegimGenleri de yabana atmamak lazim. Turk kadini geni tasiyoruz ne de olsa, toto alip basini gidiyo![]()
![]()
Sende haklısınoooo herkese verseydim![]()
Ayneeennn!!! Resmen o atasozundeki badem gözlü kör benim  Kör öldü badem gözlü oldu muhabbeti![]()
vermicem vermicem ,benim d3gilmi vermicemGenleri de yabana atmamak lazim. Turk kadini geni tasiyoruz ne de olsa, toto alip basini gidiyo![]()
![]()
Valla tamamen silmelerinden iyi, bi de o cinsler varAyneeennn!!! Resmen o atasozundeki badem gözlü kör benim  ![]()
bi biskrem gostersemSende haklısınAma biz daha çok haklıyız, versem diyorsun, ver diyoruz
![]()
Bak simdi tahrik ediyorsun beni,resim atarim yakısanada yakısıyor simdi :) , belki sanada yakısıyordur ,gormeden birsey diyemeyecegim![]()
BilemiyorumValla tamamen silmelerinden iyi, bi de o cinsler var![]()
Ben evdeki halleyle idare edeyim bari, senin vereceğin yokbi biskrem gostersem![]()
Karışma kız yazık, tek aklıbaşında çocukları sensin, napsınlarBilemiyorum![]()
herseyin fazlasi zarar bacıımmm
![]()
ben de pek sevmem buyuk totoyu ama yakıssaydı kesin buyuturdum :)Bak simdi tahrik ediyorsun beni,resim atarim cok yakisiyor,kim kardaşyanda kimmis modundayim  
![]()