- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #53.001
Olmaaaazzzzz. Her yerim ayri sallaniyo sonraye bir seyler canım :)
anlasıldı burası cok acıkmısIyi gecelerr.. Hoşgeldin :) Bi biskrem alırım :)
evet gece yemek yemek risk tasıyor , ah su metapolizmalar :)Olmaaaazzzzz. Her yerim ayri sallaniyo sonra
Ama sende iştah açıcı nickle dolaşıyorsunanlasıldı burası cok acıkmıs
Nickin insani cilginliklara surukluyoanlasıldı burası cok acıkmıs
Genleri de yabana atmamak lazim. Turk kadini geni tasiyoruz ne de olsa, toto alip basini gidiyoevet gece yemek yemek risk tasıyor , ah su metapolizmalar :)
oooo herkese verseydimAma sende iştah açıcı nickle dolaşıyorsunHem verme amacı yok mu, sadece göstemelik mi, o nic
Kör öldü badem gözlü oldu muhabbetiBen 3. Seneye girdim haaaaala alisamadilar. Tango,viber,whatsapp her yerden yaziyolar. Annem bi yandan,babam bi yandan. Biktimevlenmeden once,ayni evin icinde bu kadar sık gorusmuyoduk valla
yakısanada yakısıyor simdi :) , belki sanada yakısıyordur ,gormeden birsey diyemeyecegimGenleri de yabana atmamak lazim. Turk kadini geni tasiyoruz ne de olsa, toto alip basini gidiyo
Sende haklısınoooo herkese verseydim
Ayneeennn!!! Resmen o atasozundeki badem gözlü kör benim  Kör öldü badem gözlü oldu muhabbeti
vermicem vermicem ,benim d3gilmi vermicemGenleri de yabana atmamak lazim. Turk kadini geni tasiyoruz ne de olsa, toto alip basini gidiyo
Valla tamamen silmelerinden iyi, bi de o cinsler varAyneeennn!!! Resmen o atasozundeki badem gözlü kör benim  
bi biskrem gostersemSende haklısınAma biz daha çok haklıyız, versem diyorsun, ver diyoruz
Bak simdi tahrik ediyorsun beni,resim atarim yakısanada yakısıyor simdi :) , belki sanada yakısıyordur ,gormeden birsey diyemeyecegim
BilemiyorumValla tamamen silmelerinden iyi, bi de o cinsler var
Ben evdeki halleyle idare edeyim bari, senin vereceğin yokbi biskrem gostersem
Karışma kız yazık, tek aklıbaşında çocukları sensin, napsınlarBilemiyorumherseyin fazlasi zarar bacıımmm
ben de pek sevmem buyuk totoyu ama yakıssaydı kesin buyuturdum :)Bak simdi tahrik ediyorsun beni,resim atarim cok yakisiyor,kim kardaşyanda kimmis modundayim  
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?