İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

GEriyor beni böyle ortamlar cnım şuan konuşuyoruz ama o da soğuk bende içim sıkılıyor..

o mu yazdı seni mi?
bir de kuzum onun soğukluğu da normal çünkü her zaman msj atan ceren msj atmadı, nedenini de soramıyor kendi kendini yiyor olabilri. bırak yesin, üstüne gelmeye çalışsa da nolursun malzeme verme kuzum, lütfen

Yok canım ne üste gelmesi basit basit cevaplarla geçiştiriyor.. Ben yazdım o yazarmı hiç.. Neden yazmadın diye sormadı sorar demiştim oysa

Yok canım ne üste gelmesi basit basit cevaplarla geçiştiriyor.. Ben yazdım o yazarmı hiç.. Neden yazmadın diye sormadı sorar demiştim oysa

dün soğuk davrandığını fark ettiği için bugun de aynı sebepten yazmadığını düşünmüştür.sen de kısa kes bırak uyusun istersen

dün soğuk davrandığını fark ettiği için bugun de aynı sebepten yazmadığını düşünmüştür.sen de kısa kes bırak uyusun istersen
Uyursa yarın da düzelmicez ben arkadaşıma gidicem orda da beş karış suratla oturcam bilmiyorum şuan sadece yanımda olmasını istiyorum en azından sarılıp ağlayabilirdim bana göre değil böyle şeyler işte rahat olamıyorum huzurlu olamıyorum onunla böyle olunca..

nasıl istiyorsan oyle yap o zaman canım, bu kadar moralin bozuksa bişey diyemedim

nasıl istiyorsan oyle yap o zaman canım, bu kadar moralin bozuksa bişey diyemedim

Canim Sevglm beni aradiginda dizi izliyodum mesgule aldim tam 3 saat sonra ona geri dondum Ve gayet samimi konustu canimli cicimli hahayt

Normalde dizi izlerken acarim ne var ki bunda ama mesela o en ufak bi mesguliyetinde acmiyor mesgule aliyor

Ee dinsizin hakkindan imansiz gelir derler hahahah

Mest oldum

Nörüyonuz millet
bilgisayarda bakınıyorum öyle sen napıyon pink cim

dinsizin hakkından imansız gelir olmuş bu

Nörim kurt seytle şurayı da izledim amacsiZca uzaniyorum simdi sen nöryön
Bende amaçsızca sitede dolaşıyordum :)
Tvyi kapattık öyle sessiz sessiz oturuyoruz, benim ki balkona çıkmama izin vermiyor, kalında giyindim daralıyorum, menepozlular gibiyim, sevmiyorum kalın giymeyi

Yapmadım sayılır canım o güldü bende güldüm sadece iyiyiz mesajı verdik birbirimize ama sonra ben yine aynı halime geri döndüm oda döndü bilmiyorum canım moralim bozuk çok.. Kalbim kaça bölündü bilmiyorum.. bir tarafı boşver seviyorsun o da seviyor huzurunu bozma diyor bir tarafı da beni anlasın gönlümü alsın istiyor diğer tarafı da sürüm sürüm süründür umursama diyor ama yapamıyorum..

Sen 11de msj attin mi?

canım bu akşam çok karıştım zaten sana,sonra sen kendini kötü hissedince ben de kötü hissettim benim yüzümden oldu gibi oldu, o yuzden bişey diyemiyorum. canın nasıl istiyorsa öyle yap
Munenin nokta atışlarını araştırıyorum :)
Ne zaman kilitli konu görsem dalıyorum hemen :) Güzel kapatıyor
bugun bdv de baya hareket vardı ya, mune baya kişiyi haklayacak gibi
Hep diyolar koç a koç un sana davrandigi gibi davrancan diye ya daha once de denemistim abartmayip elime yuzune bulastirmazsam dogru
benim babam koç, 29 yılda illallah ettim size kolaylıklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…