- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #52.401
belki o da taktik yapıyordur, direk iyi geceler hayatım ben uyuyayım der uyur, o zaman ne yaparsınTamam canım :) Ben şimdi ne diyecek ne konuşacağız onu merak ediyorum uyumadıysa tabi :)
Aaa benim de bir sınırım amabelki o da taktik yapıyordur, direk iyi geceler hayatım ben uyuyayım der uyur, o zaman ne yaparsın
Aaa benim de bir sınırım ama
GEriyor beni böyle ortamlar cnım şuan konuşuyoruz ama o da soğuk bende içim sıkılıyor..deetttt ne diyoruz kız sana, o duurmda bile anlayışlı olacaksın ya unuttun mu
GEriyor beni böyle ortamlar cnım şuan konuşuyoruz ama o da soğuk bende içim sıkılıyor..
GEriyor beni böyle ortamlar cnım şuan konuşuyoruz ama o da soğuk bende içim sıkılıyor..
Yok canım ne üste gelmesi basit basit cevaplarla geçiştiriyor.. Ben yazdım o yazarmı hiç.. Neden yazmadın diye sormadı sorar demiştim oysao mu yazdı seni mi?
bir de kuzum onun soğukluğu da normal çünkü her zaman msj atan ceren msj atmadı, nedenini de soramıyor kendi kendini yiyor olabilri. bırak yesin, üstüne gelmeye çalışsa da nolursun malzeme verme kuzum, lütfen
Yok canım ne üste gelmesi basit basit cevaplarla geçiştiriyor.. Ben yazdım o yazarmı hiç.. Neden yazmadın diye sormadı sorar demiştim oysa
Uyursa yarın da düzelmicez ben arkadaşıma gidicem orda da beş karış suratla oturcam bilmiyorum şuan sadece yanımda olmasını istiyorum en azından sarılıp ağlayabilirdim bana göre değil böyle şeyler işte rahat olamıyorum huzurlu olamıyorum onunla böyle olunca..dün soğuk davrandığını fark ettiği için bugun de aynı sebepten yazmadığını düşünmüştür.sen de kısa kes bırak uyusun istersen
Uyursa yarın da düzelmicez ben arkadaşıma gidicem orda da beş karış suratla oturcam bilmiyorum şuan sadece yanımda olmasını istiyorum en azından sarılıp ağlayabilirdim bana göre değil böyle şeyler işte rahat olamıyorum huzurlu olamıyorum onunla böyle olunca..
nasıl istiyorsan oyle yap o zaman canım, bu kadar moralin bozuksa bişey diyemedim
Nörüyonuz millet
bilgisayarda bakınıyorum öyleNörüyonuz millet
CanimSevglm beni aradiginda dizi izliyodum mesgule aldim tam 3 saat sonra ona geri dondum Ve gayet samimi konustu canimli cicimli hahayt
Normalde dizi izlerken acarim ne var ki bunda ama mesela o en ufak bi mesguliyetinde acmiyor mesgule aliyor
Ee dinsizin hakkindan imansiz gelir derler hahahah
Mest oldum
Bende amaçsızca sitede dolaşıyordum :)Nörim kurt seytle şurayı da izledim amacsiZca uzaniyorum simdi sen nöryön
Yapmadım sayılır canım o güldü bende güldüm sadece iyiyiz mesajı verdik birbirimize ama sonra ben yine aynı halime geri döndüm oda döndü bilmiyorum canım moralim bozuk çok.. Kalbim kaça bölündü bilmiyorum.. bir tarafı boşver seviyorsun o da seviyor huzurunu bozma diyor bir tarafı da beni anlasın gönlümü alsın istiyor diğer tarafı da sürüm sürüm süründür umursama diyor ama yapamıyorum..nasıl istiyorsan oyle yap o zaman canım, bu kadar moralin bozuksa bişey diyemedim
Munenin nokta atışlarını araştırıyorum :)bilgisayarda bakınıyorum öylesen napıyon pink cim
dinsizin hakkından imansız gelir olmuş bu
bilgisayarda bakınıyorum öylesen napıyon pink cim
dinsizin hakkından imansız gelir olmuş bu
Yapmadım sayılır canım o güldü bende güldüm sadece iyiyiz mesajı verdik birbirimize ama sonra ben yine aynı halime geri döndüm oda döndü bilmiyorum canım moralim bozuk çok.. Kalbim kaça bölündü bilmiyorum.. bir tarafı boşver seviyorsun o da seviyor huzurunu bozma diyor bir tarafı da beni anlasın gönlümü alsın istiyor diğer tarafı da sürüm sürüm süründür umursama diyor ama yapamıyorum..
canım bu akşam çok karıştım zaten sana,sonra sen kendini kötü hissedince ben de kötü hissettim benim yüzümden oldu gibi oldu, o yuzden bişey diyemiyorum. canın nasıl istiyorsa öyle yapYapmadım sayılır canım o güldü bende güldüm sadece iyiyiz mesajı verdik birbirimize ama sonra ben yine aynı halime geri döndüm oda döndü bilmiyorum canım moralim bozuk çok.. Kalbim kaça bölündü bilmiyorum.. bir tarafı boşver seviyorsun o da seviyor huzurunu bozma diyor bir tarafı da beni anlasın gönlümü alsın istiyor diğer tarafı da sürüm sürüm süründür umursama diyor ama yapamıyorum..
bugun bdv de baya hareket vardı ya, mune baya kişiyi haklayacak gibiMunenin nokta atışlarını araştırıyorum :)
Ne zaman kilitli konu görsem dalıyorum hemen :) Güzel kapatıyor
benim babam koç, 29 yılda illallah ettim size kolaylıklar dilerimHep diyolar koç a koç un sana davrandigi gibi davrancan diye ya daha once de denemistim abartmayip elime yuzune bulastirmazsam dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?