İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

:) hee gördüm, gün geçmiyor ki, yeni bir atraksiyonla karşı karşıya kalıyoruz

Bende amaçsızca sitede dolaşıyordum :)
Tvyi kapattık öyle sessiz sessiz oturuyoruz, benim ki balkona çıkmama izin vermiyor, kalında giyindim daralıyorum, menepozlular gibiyim, sevmiyorum kalın giymeyi

Ee saat gec oldu uyumuyo mu esin daha :) nye balkona cikmana izin vermiyor herif kiskanc mi

Aaa ciddi misin canim ay o zaman sen beni anliyosundur :) babanda tipik koc ne ozellikleri var :)

Bdv bu gece superdi evet

SAçmalama canım lütfen hepinize teşekkür borçluyum ben siz durdurmasanız ben elli kere kavga ederdim bugün bilmiyormusun sen beni
Bdvde ne varmış meraklandım

Aaa ciddi misin canim ay o zaman sen beni anliyosundur :) babanda tipik koc ne ozellikleri var :)

Bdv bu gece superdi evet

valla tipik koç özelliklerini bilmem de inadı var babamın fena halde, bide çok katı kuralları var esnetene kadar o kuralları canı çıkıyor insanın
ikiside aynı kişiymiş :)

Yok kız nerdeee... Hastayım diye izin vermiyor
oha sonuçta aynı kişi mi çıktılar gerçi o aklıma gelmişti benim, ban yiyince hemen yeni hesap açıp konu açtırma derdine düşmüştü saf
SAçmalama canım lütfen hepinize teşekkür borçluyum ben siz durdurmasanız ben elli kere kavga ederdim bugün bilmiyormusun sen beni
Bdvde ne varmış meraklandım
ne bileyim kuzum ya benim için önemli olan senin mutsuz olmaman, mutsuz olunca kendimi kötü hissediyorum

Değilim değilim canım merak etme iyiyim iyi uyudu en azından :)
yahu hangi konu çatlıcam burda söyleyin biriniz

Ama hani üyelik 1 günde aktif olmuyordu, 2 hesaptanaynı gün açılmış. Mune aynı bilgisayarı kullanıyorsunuz yazmıştı konunun sonuna :)
Kimi kandırdığını sanıyorsa :)

Neyin var tatlisim gecmis olsun gece dahi is yapiyorum ya camasirlari attim katliycam daha bulasiklari makiney atcam sular anca geldsi yarina isim kalmasin diyorum ama cokta uykum var

Sen bensizlikten hasta oldun hih
Evet birde söz verdin bugün ilgilenecektin.
Bunlar seni ne çok çalıştırıyor ya
Belim ağrıyor, tam belim değilde ciğerlerim sanırım. Olsan ilgilensen birşeyim olmayacaktı

Neyin var tatlisim gecmis olsun gece dahi is yapiyorum ya camasirlari attim katliycam daha bulasiklari makiney atcam sular anca geldsi yarina isim kalmasin diyorum ama cokta uykum var

Sen bensizlikten hasta oldun hih
Sen öğrencisin sanırım canım evde mi kalıyorsun yokmu ev arkadaşım yardım eden

Evet birde söz verdin bugün ilgilenecektin.
Bunlar seni ne çok çalıştırıyor ya
Belim ağrıyor, tam belim değilde ciğerlerim sanırım. Olsan ilgilensen birşeyim olmayacaktı
Onlar calistirmiyor ki ben kendi kendimi calistiriyorum benimki yapma artik diye diya isin basindan aliyo beni

Gecmis olsun canim fitik mi var sende bu sadece soguktan olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…