- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #52.421
:) hee gördüm, gün geçmiyor ki, yeni bir atraksiyonla karşı karşıya kalıyoruzcanım bu akşam çok karıştım zaten sana,sonra sen kendini kötü hissedince ben de kötü hissettim benim yüzümden oldu gibi oldu, o yuzden bişey diyemiyorum. canın nasıl istiyorsa öyle yap
bugun bdv de baya hareket vardı ya, mune baya kişiyi haklayacak gibi
benim babam koç, 29 yılda illallah ettim size kolaylıklar dilerim
:) hee gördüm, gün geçmiyor ki, yeni bir atraksiyonla karşı karşıya kalıyoruz
Bende amaçsızca sitede dolaşıyordum :)
Tvyi kapattık öyle sessiz sessiz oturuyoruz, benim ki balkona çıkmama izin vermiyor, kalında giyindim daralıyorum, menepozlular gibiyim, sevmiyorum kalın giymeyi
canım bu akşam çok karıştım zaten sana,sonra sen kendini kötü hissedince ben de kötü hissettim benim yüzümden oldu gibi oldu, o yuzden bişey diyemiyorum. canın nasıl istiyorsa öyle yap
attım canımSen 11de msj attin mi?
ikiside aynı kişiymiş :)neye baglamışlar ki en son, kim eltiymiş, kim kuzuymuş, kim gelinmiş
Yok kız nerdeee... Hastayım diye izin vermiyorEe saat gec oldu uyumuyo mu esin daha :) nye balkona cikmana izin vermiyor herif kiskanc mi
SAçmalama canım lütfen hepinize teşekkür borçluyum ben siz durdurmasanız ben elli kere kavga ederdim bugün bilmiyormusun sen benicanım bu akşam çok karıştım zaten sana,sonra sen kendini kötü hissedince ben de kötü hissettim benim yüzümden oldu gibi oldu, o yuzden bişey diyemiyorum. canın nasıl istiyorsa öyle yap
Aaa ciddi misin canim ay o zaman sen beni anliyosundur :) babanda tipik koc ne ozellikleri var :)
Bdv bu gece superdi evet
oha sonuçta aynı kişi mi çıktılarikiside aynı kişiymiş :)
Yok kız nerdeee... Hastayım diye izin vermiyor
ne bileyim kuzum ya benim için önemli olan senin mutsuz olmaman, mutsuz olunca kendimi kötü hissediyorumSAçmalama canım lütfen hepinize teşekkür borçluyum ben siz durdurmasanız ben elli kere kavga ederdim bugün bilmiyormusun sen beni
Bdvde ne varmış meraklandım
Değilim değilim canım merak etme iyiyim iyi uyudu en azından :)valla tipik koç özelliklerini bilmem de inadı var babamın fena halde, bide çok katı kuralları var esnetene kadar o kuralları canı çıkıyor insanın
oha sonuçta aynı kişi mi çıktılargerçi o aklıma gelmişti benim, ban yiyince hemen yeni hesap açıp konu açtırma derdine düşmüştü saf
ne bileyim kuzum ya benim için önemli olan senin mutsuz olmaman, mutsuz olunca kendimi kötü hissediyorum
Ama hani üyelik 1 günde aktif olmuyordu, 2 hesaptanaynı gün açılmış. Mune aynı bilgisayarı kullanıyorsunuz yazmıştı konunun sonuna :)valla tipik koç özelliklerini bilmem de inadı var babamın fena halde, bide çok katı kuralları var esnetene kadar o kuralları canı çıkıyor insanın
oha sonuçta aynı kişi mi çıktılargerçi o aklıma gelmişti benim, ban yiyince hemen yeni hesap açıp konu açtırma derdine düşmüştü saf
ne bileyim kuzum ya benim için önemli olan senin mutsuz olmaman, mutsuz olunca kendimi kötü hissediyorum
Nerdeydin bakayim sen hih
Ben mi?? Hastayım yatıyorum, umrunda değilimNerdeydin bakayim sen hih
Neyin var tatlisim gecmis olsun gece dahi is yapiyorum ya camasirlari attim katliycam daha bulasiklari makiney atcam sular anca geldsi yarina isim kalmasin diyorum ama cokta uykum varBen mi?? Hastayım yatıyorum, umrunda değilim
Evet birde söz verdin bugün ilgilenecektin.Neyin var tatlisim gecmis olsun gece dahi is yapiyorum ya camasirlari attim katliycam daha bulasiklari makiney atcam sular anca geldsi yarina isim kalmasin diyorum ama cokta uykum var
Sen bensizlikten hasta oldun hih
Sen öğrencisin sanırım canım evde mi kalıyorsun yokmu ev arkadaşım yardım edenNeyin var tatlisim gecmis olsun gece dahi is yapiyorum ya camasirlari attim katliycam daha bulasiklari makiney atcam sular anca geldsi yarina isim kalmasin diyorum ama cokta uykum var
Sen bensizlikten hasta oldun hih
Onlar calistirmiyor ki ben kendi kendimi calistiriyorum benimki yapma artik diye diya isin basindan aliyo beniEvet birde söz verdin bugün ilgilenecektin.
Bunlar seni ne çok çalıştırıyor ya
Belim ağrıyor, tam belim değilde ciğerlerim sanırım. Olsan ilgilensen birşeyim olmayacaktı
Yok kixz ne evi suan benimkilerdeyim yani kayuinvalidemlerdimSen öğrencisin sanırım canım evde mi kalıyorsun yokmu ev arkadaşım yardım eden
Bak benim algılarım kapalı şuan sen sözlü değilmiydin canım niye ordasın ben mi karıştırdımYok kixz ne evi suan benimkilerdeyim yani kayuinvalidemlerdim
Bugun bu semte su var bulasik birik camasir biriktidusa giremedim deli oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?