- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #52.441
Değilim değilim canım merak etme iyiyim iyi uyudu en azından :)
yahu hangi konu çatlıcam burda söyleyin biriniz
bilmiş de söyle olacagını ondan mı almış aynı anda iki üyelik acabaAma hani üyelik 1 günde aktif olmuyordu, 2 hesaptanaynı gün açılmış. Mune aynı bilgisayarı kullanıyorsunuz yazmıştı konunun sonuna :)
Kimi kandırdığını sanıyorsa :)
Yok canım çok şükür, yukarda zaten, ondan ciğerim diyorumOnlar calistirmiyor ki ben kendi kendimi calistiriyorum benimki yapma artik diye diya isin basindan aliyo beni
Gecmis olsun canim fitik mi var sende bu sadece soguktan olmaz bence
Ahanda buldum eğlenceli mi konu okuyayım mıbdv de kilitlenmiş bi konu var içimdekileri söylemem lazım mı ne adı öyle bişey, ondan bahsediyoruz
bilmiş de söyle olacagını ondan mı almış aynı anda iki üyelik acaba
Yada zaten amaç buydu, karıştırmak istiyordu, ondan yaptı :)bdv de kilitlenmiş bi konu var içimdekileri söylemem lazım mı ne adı öyle bişey, ondan bahsediyoruz
bilmiş de söyle olacagını ondan mı almış aynı anda iki üyelik acaba
Okuma yorumlar eğlencelide saçma konU :)Ahanda buldum eğlenceli mi konu okuyayım mı
Sozluyum canim da biz ayri sehirlerdeyiz anca brn onlara o bize gelip giderek gorusuyoruz o bizde kaliyo ben onlarda vs vs yani. Babasinin tayini buraya cikinca burdan bue ev araba vs aldilar burada kaldilar emekli oldu vs benim buluugum sirde yasiyordu kendisi ama simdi ayri sehirlerdeyiz. Yakin zamanda nisanim olcak sonrada ver elini nikah masasiBak benim algılarım kapalı şuan sen sözlü değilmiydin canım niye ordasın ben mi karıştırdım
Özet geçeydiniz madem ben merakımdan okurum şimdi uğraşmıyayımOkuma yorumlar eğlencelide saçma konU :)
Alışırsın bende tablet kullanıyorum :)Tablette hic yazamiyorummmmmm
Hoşgeldinben geldiiiiiiiimmmmmmm
Anladım canım şimdi anladım ben de seni öğrencisin sanıyordumSozluyum canim da biz ayri sehirlerdeyiz anca brn onlara o bize gelip giderek gorusuyoruz o bizde kaliyo ben onlarda vs vs yani. Babasinin tayini buraya cikinca burdan bue ev araba vs aldilar burada kaldilar emekli oldu vs benim buluugum sirde yasiyordu kendisi ama simdi ayri sehirlerdeyiz. Yakin zamanda nisanim olcak sonrada ver elini nikah masasi
Kadının biri eltisini anlatmış, yok ben ondan daha güzelim babam zengin mühendisim eltim beni kıskanıyor falan diye.. Millette tabi linç girişimine başladı. Sonra başka biri konu açtı adıma konu açılmış nasıl sildircem diye. Güye bunları yaşayan kendisi, başkası bunun adına yazmış. So ra mune geldi baktı, aynı ip den giriliyor :)Özet geçeydiniz madem ben merakımdan okurum şimdi uğraşmıyayım
Tatlim sular yoktu birikti bugun hersey kokuyor rahatsiz oluyorum ben rahat rah olsun heryer hem yaris islerimiz var asagida o yuzden yapiyorum uykumda geldi ayakta uyuyorum suanAnladım canım şimdi anladım ben de seni öğrencisin sanıyordumDa niye bu kadar iş yapıyorsun orda onu anlamadım
Hoşgeldin canımben geldiiiiiiiimmmmmmm
İki dk okuyayım dedim ama olmadı zaten sıkıcı anlatmış hep kendini övmüş bıraktımKadının biri eltisini anlatmış, yok ben ondan daha güzelim babam zengin mühendisim eltim beni kıskanıyor falan diye.. Millette tabi linç girişimine başladı. Sonra başka biri konu açtı adıma konu açılmış nasıl sildircem diye. Güye bunları yaşayan kendisi, başkası bunun adına yazmış. So ra mune geldi baktı, aynı ip den giriliyor :)
ku oku çok bomba yorumlar varAhanda buldum eğlenceli mi konu okuyayım mı
ne zevk alıyorlar ki böyle olunca ben hiç anlamıyorumYada zaten amaç buydu, karıştırmak istiyordu, ondan yaptı :)
Yat uyu madem sen baksana yarın da varmış işleriniz amanın ben pek sevmem de iş yapmasınıTatlim sular yoktu birikti bugun hersey kokuyor rahatsiz oluyorum ben rahat rah olsun heryer hem yaris islerimiz var asagida o yuzden yapiyorum uykumda geldi ayakta uyuyorum suan
Kadın kendini övmüş sürekli birde başka konu açmış ne boş insanlar var bu hayatta yazıkku oku çok bomba yorumlar var
ne zevk alıyorlar ki böyle olunca ben hiç anlamıyorum
ku oku çok bomba yorumlar var
ne zevk alıyorlar ki böyle olunca ben hiç anlamıyorum
ikiside aynı kişiymiş :)
Yok kız nerdeee... Hastayım diye izin vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?