- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #52.381
Buluştuğumuz zaman gözümün içine bakar canım benimle ilgilenir hep o konuda diyecek lafım yok.. Sadece bu aralar tripliyim ya tv falan izliyor artık yada telde oyun oynuyor..ama bu dedigin seneler önceydi ve o zaman seni ikna etmeye çalışıyordu. ya bu hepimiz için böyledir ki.
şöyle düşün yeni bir kıyafet alana kadar hayal kurarsın, aldıgında ilk başlarda giyersin ama sonra belirli bir rutine oturur. e bu da öyle bişey işte.
kaç senedir berabersiniz, bu adam sana msj atsa ne konuşabilirsiniz ki maksimum. sana hergun aynı saatte msj attıgında da bu sefer konu uzamıyor diye kızıyordun ama msj laşmak gerçekten insanı bi süre sonra sıkan bişey.
eğer bu adamla yüzyüze görüştüğünüzde muhabbet sıkıntısı çekiyorsan, yüzyüzeyken seni takmayıp gidip başka şeylerle ilgileniyorsa, ya da yüzyüze hiç görüşmüyorsanız sonuna kadar arkandayım. hatta o zaman ayrılmayı bile düşün derim, çünkü bu adamla ömür geçmez.
ama senin tek sıkıntın ayrı oldugun zamanlarsa gerçekten tatlı canını üzdüğüne değmez, şu an döktüğün gözyaşı gerçekten gereksiz. çünkü ortada bir sorun yok. ortada bir rutin var sadece, alışmışlık var.
kesınlıkle susmak kar gelır bence ıkılı ılıskıler zor ama ustune dusmek cıddı anlamda ıtıyo yaevet ben bunu yaptım bıktırdım onu şimdi susunca kar sayıyor herhalde : )
Buluştuğumuz zaman gözümün içine bakar canım benimle ilgilenir hep o konuda diyecek lafım yok.. Sadece bu aralar tripliyim ya tv falan izliyor artık yada telde oyun oynuyor..
Benim en büyük sorunlarımdan biri de buydu aslında sanki yazmayınca soğudu gibi geliyordu ondan o yazmadı ben yazdım iyi olduğumuzu teyit etmek içindi sanırım :)kesınlıkle susmak kar gelır bence ıkılı ılıskıler zor ama ustune dusmek cıddı anlamda ıtıyo ya
sana atmadıgında senı sevmıyo degıl
bunu aklından cıkarma oncelıkle
ve cok muhabbet tez ayrılıtır :)
evet ben bunu yaptım bıktırdım onu şimdi susunca kar sayıyor herhalde : )
Bundan sonra dikkat edeceğim canım ama yine de kırgınlığım kalacak ne kadar verirse o kadar da alacak ötesi yok yorgunum artık..çünkü sen triplisin ve o bundan sıkılmış durumda. ki bu konuda sen de hak veriyorsun ona.
ya canım şöyle düşün ya o sürekli sana trip atsa, sen de ondan uzak durmaz mısın? bu sevgi azalması ya da ilgilenilmeme gibi bişey değil, sadece belki dersini almanı istiyor belki de savunma mekanizması bu şekilde. ama bak ilgileniyor diyorsan bi msj konusunu aranızda sorun etme.
siz sözlüsünüz, bu adam seninle evlenmek istiyor, 2 msj göndermesi inan bana hiç bişey değiştirmez sizin için.
o zaman kenıdını bosu bosuna uzme telı bı kenara bırak erkekler gızemlı kızları daha cok sever ayrıca merak etsın bıraz senıBenim en büyük sorunlarımdan biri de buydu aslında sanki yazmayınca soğudu gibi geliyordu ondan o yazmadı ben yazdım iyi olduğumuzu teyit etmek içindi sanırım :)
Keşke basit olsa bu kadar benim için öyle zor ki..eee o zaman sen de umursama, bu kadar basit
rollerı degısın bırazo zaman kenıdını bosu bosuna uzme telı bı kenara bırak erkekler gızemlı kızları daha cok sever ayrıca merak etsın bıraz senı
İşte bak sorunda bu beni merak etmiyor çünkü ben hep evdeyim arada arkadaşıma giderim hepsi bu yani merak edebileceği bir ortam bile yok o yüzden içi rahat :)o zaman kenıdını bosu bosuna uzme telı bı kenara bırak erkekler gızemlı kızları daha cok sever ayrıca merak etsın bıraz senı
Yesinler
Bundan sonra dikkat edeceğim canım ama yine de kırgınlığım kalacak ne kadar verirse o kadar da alacak ötesi yok yorgunum artık..
Aynen aynen.. Boşuna demiyorlar sıfır beklenti yüzde yüz mutluluk diye gerçekten çok doğru :) Beklenti içine girdikçe kırılıyorum..bak bu dedigin de doğru cerenim, sen çok fazla verdigin zaman çok bekliyorsun, ama karşında bunu verebilecek biri yok. yanlış anlama bak hep aynı şeyi diyorum, adam seni seviyor ama verebileceği ilgi bu. geçmişi bi kenara bırak şimdi, sevgili olmadan öncesi ayrı bir dunyadır. o zaman mutlaka sen de farklısındır yani. ama adamın rutini bu, verebileceği bu, yanyana da bi probloemin yok. sen de fazlasını vermekten vazgeç, ondan da fazlasını bekleme.
gerekli oldugu kadar güler yüz, gerekli oldugu kadar ilgi tamamdır işte
Aynen aynen.. Boşuna demiyorlar sıfır beklenti yüzde yüz mutluluk diye gerçekten çok doğru :) Beklenti içine girdikçe kırılıyorum..
Maalesef hala bekliyorum işte mesaj ki atmayacak bunu da biliyorum neyse az kaldı Allahtan :)o zaman yapman gerekeni biliyorsun demek ki kuzum, bide üzülmeyi bırak lütfen. elinde telefon ondan gelecek msj ı bekleme daha çok üzülürsün. kendini oyalayacak bişeyler yap, mutlu et yahu kendini
Maalesef hala bekliyorum işte mesaj ki atmayacak bunu da biliyorum neyse az kaldı Allahtan :)
Tamam canım :) Ben şimdi ne diyecek ne konuşacağız onu merak ediyorum uyumadıysa tabi :)ya yanımda olsan hakkaten bi terlik yiyeceksin kafana haa
bugun ilk gün daha beklemen normal, ama beklememen gerektigini kendine anlat lütfen cerenim. biz ne dersek diyelim sen doğal olarak kendi canının istedigini yapacaksın. lütfen seni üzmeyecek şeyler yap olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?