• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

canım bu akşam çok karıştım zaten sana,sonra sen kendini kötü hissedince ben de kötü hissettim benim yüzümden oldu gibi oldu, o yuzden bişey diyemiyorum. canın nasıl istiyorsa öyle yap :KK43:

bugun bdv de baya hareket vardı ya, mune baya kişiyi haklayacak gibi :KK53:

benim babam koç, 29 yılda illallah ettim size kolaylıklar dilerim :KK53:
:) hee gördüm, gün geçmiyor ki, yeni bir atraksiyonla karşı karşıya kalıyoruz:-)

Bende amaçsızca sitede dolaşıyordum :)
Tvyi kapattık öyle sessiz sessiz oturuyoruz, benim ki balkona çıkmama izin vermiyor, kalında giyindim daralıyorum, menepozlular gibiyim, sevmiyorum kalın giymeyi:KK70:

Ee saat gec oldu uyumuyo mu esin daha :) nye balkona cikmana izin vermiyor herif kiskanc mi :KK53:

canım bu akşam çok karıştım zaten sana,sonra sen kendini kötü hissedince ben de kötü hissettim benim yüzümden oldu gibi oldu, o yuzden bişey diyemiyorum. canın nasıl istiyorsa öyle yap :KK43:

Aaa ciddi misin canim ay o zaman sen beni anliyosundur :) babanda tipik koc ne ozellikleri var :)

Bdv bu gece superdi evet :D

SAçmalama canım lütfen hepinize teşekkür borçluyum ben siz durdurmasanız ben elli kere kavga ederdim bugün bilmiyormusun sen beni :KK51:
Bdvde ne varmış meraklandım :KK53:

Aaa ciddi misin canim ay o zaman sen beni anliyosundur :) babanda tipik koc ne ozellikleri var :)

Bdv bu gece superdi evet :D

valla tipik koç özelliklerini bilmem de inadı var babamın fena halde, bide çok katı kuralları var esnetene kadar o kuralları canı çıkıyor insanın :KK53:
ikiside aynı kişiymiş :)

Yok kız nerdeee... Hastayım diye izin vermiyor
oha sonuçta aynı kişi mi çıktılar :KK57: gerçi o aklıma gelmişti benim, ban yiyince hemen yeni hesap açıp konu açtırma derdine düşmüştü saf :KK14:
SAçmalama canım lütfen hepinize teşekkür borçluyum ben siz durdurmasanız ben elli kere kavga ederdim bugün bilmiyormusun sen beni :KK51:
Bdvde ne varmış meraklandım :KK53:
ne bileyim kuzum ya benim için önemli olan senin mutsuz olmaman, mutsuz olunca kendimi kötü hissediyorum :KK43:

valla tipik koç özelliklerini bilmem de inadı var babamın fena halde, bide çok katı kuralları var esnetene kadar o kuralları canı çıkıyor insanın :KK53:

oha sonuçta aynı kişi mi çıktılar :KK57: gerçi o aklıma gelmişti benim, ban yiyince hemen yeni hesap açıp konu açtırma derdine düşmüştü saf :KK14:

ne bileyim kuzum ya benim için önemli olan senin mutsuz olmaman, mutsuz olunca kendimi kötü hissediyorum :KK43:
Değilim değilim canım merak etme iyiyim iyi uyudu en azından :)
yahu hangi konu çatlıcam burda söyleyin biriniz:KK53:

Ama hani üyelik 1 günde aktif olmuyordu, 2 hesaptanaynı gün açılmış. Mune aynı bilgisayarı kullanıyorsunuz yazmıştı konunun sonuna :)
Kimi kandırdığını sanıyorsa :)

Neyin var tatlisim gecmis olsun gece dahi is yapiyorum ya camasirlari attim katliycam daha bulasiklari makiney atcam sular anca geldsi yarina isim kalmasin diyorum ama cokta uykum var

Sen bensizlikten hasta oldun hih:63:
Evet birde söz verdin bugün ilgilenecektin.
Bunlar seni ne çok çalıştırıyor ya:KK14:
Belim ağrıyor, tam belim değilde ciğerlerim sanırım. Olsan ilgilensen birşeyim olmayacaktı:63:

Neyin var tatlisim gecmis olsun gece dahi is yapiyorum ya camasirlari attim katliycam daha bulasiklari makiney atcam sular anca geldsi yarina isim kalmasin diyorum ama cokta uykum var

Sen bensizlikten hasta oldun hih:63:
Sen öğrencisin sanırım canım evde mi kalıyorsun yokmu ev arkadaşım yardım eden

Evet birde söz verdin bugün ilgilenecektin.
Bunlar seni ne çok çalıştırıyor ya:KK14:
Belim ağrıyor, tam belim değilde ciğerlerim sanırım. Olsan ilgilensen birşeyim olmayacaktı:63:
Onlar calistirmiyor ki ben kendi kendimi calistiriyorum benimki yapma artik diye diya isin basindan aliyo beni

Gecmis olsun canim fitik mi var sende bu sadece soguktan olmaz bence

Back