- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #52.361
Aynı onlar gibi işte umurları değil ne kadar rahatlar yaSinirlerimizi aldircaz senleGamsizlik bu demek sinirlenmiyosun boyle Takmiyosun cunku
Adım çıktı tabi trip atacak olsam ben 8de yazmadağında elli kere yapardımzamana ihtiyacın var da sen bi fırsat bulup celallenip adama trip atacaksın gibi geliyor
neden ban yedigini bilmiyorum da sanırım topik yönetimine kızmış biraz o yuzden gelmek istemiyor. belki ikna ederler
heyecan geldi hem ilişkinize fena mıAdım çıktı tabi trip atacak olsam ben 8de yazmadağında elli kere yapardımHmm gelir umarım
ama ben mutlu değilimheyecan geldi hem ilişkinize fena mı
ama ben mutlu değilim
Yine de onun bu saate kadar yazmamaış olması kalbimi kıırıyorhep aynı şeyi söylüyorum kuzum sizin büyük bir sorununuz yok. sadece alıştığınız bir rutin var, o rutinin dışına çıkmanız lazım bu kadar. sen de şu an onu yapıyorsun
Kırgınım çok..
neden?
Yine de onun bu saate kadar yazmamaış olması kalbimi kıırıyor
Evet haklısın canım ama sevgili olmadan önce böyle değildi benimle konuşmak için uyumazdı bile..her gün yazıp da bugun yazmıyorsa eger belki uyuyakalmış ya da musait olmamış olabilir.
ya ben bu konularda çok dırdırcı bir insandım, benim sürem iki saatti iki saatin ardından eski nişannlım bana msj atmamışsa eğer kavga çıkartırdım bildigin belki de öldüm haberin olmadı senin diye. ama emrah da şunu anladım, gerçekten bu kadar sık msj atması şu bu hiçbişey ifade etmiyor. seviyor dimi eminsin, sen de onu seviyorsun e bitti gitti.
gerçekten araması sorması seni mutlu ediyordur tamam da aramaması ya da msj atmaması seni sevmediginden degil, ince bir adam olmadıgından. ee sen de en başından onun böyle bir adam oldugunu bilerek taktın o yüzüğü parmağına, o zaman değişmesini beklemek hayal kırıklığı, boşuna üzüntü.
Ne desem tersliyor canım anlatıyorum dinlemiyor sankki boşa konuşuyor gibi hissediyorum kendimi.. Surat yapıyordum ya herşeye şimdi adım çıkmış ne yapsam ne desem surat yaptığımı sanıyor artık kırılıyorum bende taştan yapılmadım ki sonuçta..mesele ne?
haha yesınler colllugunuTrip atmicam ki cool um been
Ne desem tersliyor canım anlatıyorum dinlemiyor sankki boşa konuşuyor gibi hissediyorum kendimi.. Surat yapıyordum ya herşeye şimdi adım çıkmış ne yapsam ne desem surat yaptığımı sanıyor artık kırılıyorum bende taştan yapılmadım ki sonuçta..
Evet haklısın canım ama sevgili olmadan önce böyle değildi benimle konuşmak için uyumazdı bile..
konuya cok hakım degılım genelde yazdıgın ıcın cevaplıyorumNe desem tersliyor canım anlatıyorum dinlemiyor sankki boşa konuşuyor gibi hissediyorum kendimi.. Surat yapıyordum ya herşeye şimdi adım çıkmış ne yapsam ne desem surat yaptığımı sanıyor artık kırılıyorum bende taştan yapılmadım ki sonuçta..
Denedim canım onu da denedim kendini haklı buluyor ondan ne desem boş.. Bak kaç saattir yazmadık umuru değilhımmm
tatlı dille, hani bi kere anlatmıştım ya sana "ben dili"yle konuşmayı denedin mi peki?
evet ben bunu yaptım bıktırdım onu şimdi susunca kar sayıyor herhalde : )konuya cok hakım degılım genelde yazdıgın ıcın cevaplıyorum
ılıskılerd cok sorgulayan arayıp sormak karsı tarafı cıdden sıkıyo
cekmek yerıne ıtıyo
bence bı saat konusun ama ıkı uc saat bı bırak ozlesın
ya kac saatse mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?