İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Valla canim bende guvenemezdim benim uzun saclarim var bir senedir kestiricem kestiricem diye dolaniyorum hala cesaret edip kestiremedim . boya hele hic surmedim dogal hali kalsim diyo herkes
İşte aynı ben ben de bir seneyi geçik kestircem diye dolandım ortalıkta artık çevremdekiler he he diyordu kimse inanmıyordu en son deli cesareti geldi uçlardan azıcık aldım iyi de oldu kırıklar gitti en azından.. Ben de de boya yok fakat özenmiyor da değilim değişiklik istiyorum arada ama cesaretim yok o konuyla ilgili.. Sen de en azından kırıklarını aldırabilirsin canım

1 saat sürüyor saçma salak biliyorum ama kendimi alamıyoruz izlemekten
deniz yıldızıda bazı daha çok yerler saçma geliyor bana ama izleyincede kopamıyorm anlıyorum senii yani

Kuru uzum ye canim benim birde balik tuket bence bende de fil hafizasi var sanki haha :)
balık yiyorum tekrar kuru üzümm hımm onuda yiyeym öncedn dha kötüydü şöyle şimdi bana bir iş verilir ve ya bişi istenir o anda dikkatm dağılır bana verileni unuturum iş yerinde hep bu sorun oluyordu bende

ananemler bizdeydi de onlara kahve yap, sohbet et öyle uğraştım. banyo yapmam lazım acayip üşeniyorum
Canim benim karnim anca acikiyor ya gobegimi yok etmisken az ve haf seyler yemeye gayret ediyorum :)
ne güzel bir alışkanlıkmış o, ben resmen ipini koparmış gibi yiyorum 3 gündür, birinin beni durdurması lazım
Malesef canım ben katılamam bana bir türlü nasip olmadı şu çekiliş Bir dahakine inşallah
yaaaaa azıcık para ayır ya da kendi emegin bişeyler yaparsın katıl lütfeeennnn
napıyonuz çatlak patlak yusyuvarlaklar
tam da beni tarif ettin, yusyuvarlak oldum resmen

Canim birde kitap oku bol bol :)

Benim saclarimda cok kirik vardi ozellikle sac uclarimda hic kestirmedim canim aminokeratin uyguladim biraz evde. Daha sonra argan yagi cok az kullandim. Birde hindistan cevizi yagini cok kullandim yumasicik ve canli yapti saclarimi :)

ben hanım hanımcık oturuyorum şurda naptım yine marga bence sen benm gençliğimi güzelliğimi çekemiyorsun

bende yuvarlak değilsem de oval oldum diyet mi yapsak ki neee. boy kilo ne senin canım?

boy 170, kilo o kadar çok ki kadınların kilosu sorulmaz diyorum ama hadi sen yabancı degilsin söyleyim, 76
valla yapak mı diyet diyecem ama marga 0 beden haliyle sabote eder diye korkuyorum

Bende cok yiyordum yine az yemeye basladim zaten balik etliyim kalcalardan o yuzden biraz daha yersem olmiycak hahaha balina gibi olcsam ya

Canım çok istiyorum en başta sen biliyorsun ama bu dişler zorluyor beni her ay gidiyorum artık ve ona ayırıyorum sürekli iş de bulamadım çalışıyor olsam hiç kaçırmazdım

:) Bende aynı durumdayım, pis pis durcam misafirlerin yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…