- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.481
Aleykumselam canim yahu o ladasr ugrasiyor alsin bi hazir corba yapsin ya nasil olsa ikiside cekilmis sekilde oluyor :)becereksiz zaten osende selam söyle aşkitomaa
aynen,bende hiç uğraşamıyorumAleykumselam canim yahu o ladasr ugrasiyor alsin bi hazir corba yapsin ya nasil olsa ikiside cekilmis sekilde oluyor :)
hoş geldin canımmm,nasılsınNabiyonuz kizlar
Ablam ne kusuru ya eti senin kemikleride benim al benim etimi de cimbizla hepimizi mapisa atMargarikotin,
ablacım kusura bakma topiğe dalıp arkadaşlarından birinin etlerini cımbızladım ama hoş görün artık
İşte aynı ben ben de bir seneyi geçik kestircem diye dolandım ortalıkta artık çevremdekiler he he diyordu kimse inanmıyordu en son deli cesareti geldi uçlardan azıcık aldım iyi de oldu kırıklar gitti en azından.. Ben de de boya yok fakat özenmiyor da değilim değişiklik istiyorum arada ama cesaretim yok o konuyla ilgili.. Sen de en azından kırıklarını aldırabilirsin canımValla canim bende guvenemezdim benim uzun saclarim var bir senedir kestiricem kestiricem diye dolaniyorum hala cesaret edip kestiremedim . boya hele hic surmedim dogal hali kalsim diyo herkes
deniz yıldızıda bazı daha çok yerler saçma geliyor bana ama izleyincede kopamıyorm anlıyorum senii yani1 saat sürüyorsaçma salak biliyorum ama kendimi alamıyoruz izlemekten
balık yiyorum tekrar kuru üzümm hımm onuda yiyeym öncedn dha kötüydü şöyle şimdi bana bir iş verilir ve ya bişi istenir o anda dikkatm dağılır bana verileni unuturum iş yerinde hep bu sorun oluyordu bendeKuru uzum ye canim benim birde balik tuket bence bende de fil hafizasi var sanki haha :)
hepinizi atsın,beni atmasın. daha yeni çıktım bi kereeeAblam ne kusuru ya eti senin kemikleride benim al benim etimi de cimbizla hepimizi mapisa at
ben onu da izliyorumdeniz yıldızıda bazı daha çok yerler saçma geliyor bana ama izleyincede kopamıyorm anlıyorum senii yani
Seni atsin seni beni niye atacakmishepinizi atsın,beni atmasın. daha yeni çıktım bi kereeebeni karıştırma marga litfeeenn
ananemler bizdeydi de onlara kahve yap, sohbet et öyle uğraştım. banyo yapmam lazım acayip üşeniyorumNapıyosun :)
ne güzel bir alışkanlıkmış o, ben resmen ipini koparmış gibi yiyorum 3 gündür, birinin beni durdurması lazımCanim benim karnim anca acikiyor ya gobegimi yok etmisken az ve haf seyler yemeye gayret ediyorum :)
yaaaaa azıcık para ayır ya da kendi emegin bişeyler yaparsın katıl lütfeeennnnMalesef canım ben katılamam bana bir türlü nasip olmadı şu çekilişBir dahakine inşallah
tam da beni tarif ettin, yusyuvarlak oldum resmennapıyonuz çatlak patlak yusyuvarlaklar
Canim birde kitap oku bol bol :)deniz yıldızıda bazı daha çok yerler saçma geliyor bana ama izleyincede kopamıyorm anlıyorum senii yani
balık yiyorum tekrar kuru üzümm hımm onuda yiyeym öncedn dha kötüydü şöyle şimdi bana bir iş verilir ve ya bişi istenir o anda dikkatm dağılır bana verileni unuturum iş yerinde hep bu sorun oluyordu bende
ben hanım hanımcık oturuyorum şurda naptım yineSeni atsin seni beni niye atacakmis
bende yuvarlak değilsem de oval oldumtam da beni tarif ettin, yusyuvarlak oldum resmen
Benim saclarimda cok kirik vardi ozellikle sac uclarimda hic kestirmedim canim aminokeratin uyguladim biraz evde. Daha sonra argan yagi cok az kullandim. Birde hindistan cevizi yagini cok kullandim yumasicik ve canli yapti saclarimi :)İşte aynı ben ben de bir seneyi geçik kestircem diye dolandım ortalıkta artık çevremdekiler he he diyordu kimse inanmıyordu en son deli cesareti geldi uçlardan azıcık aldım iyi de oldu kırıklar gitti en azından.. Ben de de boya yok fakat özenmiyor da değilim değişiklik istiyorum arada ama cesaretim yok o konuyla ilgili.. Sen de en azından kırıklarını aldırabilirsin canım
ben hanım hanımcık oturuyorum şurda naptım yinemarga bence sen benm gençliğimi güzelliğimi çekemiyorsun
bende yuvarlak değilsem de oval oldumdiyet mi yapsak ki neee. boy kilo ne senin canım?
5 sene oldu herhalde dizi :)ben onu da izliyorum
okuyorum yığınla kitaplarım varCanim birde kitap oku bol bol :)
Hosbuldum canimmm hamdolsun iyiyim ev isleriyle uğraşıyorum yoruldum bi size bakim dedimhoş geldin canımmm,nasılsın
Bende cok yiyordum yine az yemeye basladim zaten balik etliyim kalcalardan o yuzden biraz daha yersem olmiycak hahaha balina gibi olcsam yaananemler bizdeydi de onlara kahve yap, sohbet et öyle uğraştım. banyo yapmam lazım acayip üşeniyorum
ne güzel bir alışkanlıkmış o, ben resmen ipini koparmış gibi yiyorum 3 gündür, birinin beni durdurması lazım
yaaaaa azıcık para ayır ya da kendi emegin bişeyler yaparsın katıl lütfeeennnn
tam da beni tarif ettin, yusyuvarlak oldum resmen
Canım çok istiyorum en başta sen biliyorsun ama bu dişler zorluyor beni her ay gidiyorum artık ve ona ayırıyorum sürekli iş de bulamadım çalışıyor olsam hiç kaçırmazdımananemler bizdeydi de onlara kahve yap, sohbet et öyle uğraştım. banyo yapmam lazım acayip üşeniyorum
ne güzel bir alışkanlıkmış o, ben resmen ipini koparmış gibi yiyorum 3 gündür, birinin beni durdurması lazım
:) Bende aynı durumdayım, pis pis durcam misafirlerin yanındaananemler bizdeydi de onlara kahve yap, sohbet et öyle uğraştım. banyo yapmam lazım acayip üşeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?