- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.441
belki de :) bende memnun oldumbikaç ay önce bi süre uğradıydım buraya da ordansır belki :) memnun oldum :)
tanıdık topiklerden de bikaç kişiyi toplayıp bari 10 kişi falan olsakyoksa çok kolay bulunur ya kimin katil kimin kurban oldugu
belki de :) bende memnun oldum:)
HosgYok tatlım izin günlerim tüm gün beraber oluruzda :)
Tatlim cekilise katilir misinYok tatlım izin günlerim tüm gün beraber oluruzda :)
keşke şartlar uysaydı da çekilişe katılabilseydin, çok eğlenceli oluyordu
Aksam digerlerinede sorariz :)hallederiz canım, çok da eğlenceli olur valla
ee konuşacaktık hani, bak öğlen oldu hemen damladım buraya
Canin sagolsum canim benim :)işte bazı şeyler olmyr
işte bazı şeyler olmyr
Aksam digerlerinede sorariz :)
Hi dur kuzum yazayim :)yok kız sen benle konuşacaktın ya özelden onu diyorumhani gelmeyen cırcır olsun demiştik ya
hangi okulu kazandın neden okumadın kii :)Evet canim ama okul okumak icimdegi daha ben kazandigim okulu okumadim haha
Canin sagolsum canim benim :)
eğer olursa söylerim ama pek sanmıyrmdaha yılbaşına kadar baya zaman var, eğer şartlar düzelirse seviniriz :)
eğer olursa söylerim ama pek sanmıyrm:) :) :)
Ozelden anlatirim tatlim bunu burda cok anllattim ama sende dinlememissinhangi okulu kazandın neden okumadın kii :)
eğer olursa söylerim ama pek sanmıyrm:) :) :)
Süper olur :) kesinlikle yapalımBen sen pinko harbi tolin pembe merym de var ama katilir mi bilmiyorum lilyum var ona da sorcaz simdilik bu kadar gibi aman az olsun oz olsun :) belki daha katilan olur duyan gelir misali
Selam :) Napıyosun istifa etmedin miSelaaaamlaaar :)
Tamam canim bencede yapali! Harika olucak aksam liste cikaririz aksam herkes burda oluyor diye aksam yapalim diyorum sence canimSüper olur :) kesinlikle yapalım
Bu akşam olmasın benim misafirim var yada siz yapın ben bana çıkana razıyım :) ama nasıl çekilecek?Tamam canim bencede yapali! Harika olucak aksam liste cikaririz aksam herkes burda oluyor diye aksam yapalim diyorum sence canim
Neden yapmadın ki geç olmuş bayağıKarnim acikti daha kahvalti yapmadimmmm
Canim katilanlarim adini yazicaz sirayla her biri icin birimiz cekecek ve ozelden ki!e ciktigini soyleyecek cikan kisinin adres bilgilerini yollacak . o bir kisi kim kime cikmis bilecek ama hic kimseye soylemeyecek boyle olacak ben sana anlatirim! Telefondan uzun uzun :)Bu akşam olmasın benim misafirim var yada siz yapın ben bana çıkana razıyım :) ama nasıl çekilecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?