- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.521
Hahahaha sen varya sen ben diyet yapicam dedigi!de banamillet ne diyeti diyo burdaboy 170, kilo o kadar çok ki kadınların kilosu sorulmaz diyorumama hadi sen yabancı degilsin söyleyim, 76
valla yapak mı diyet diyecem ama marga 0 beden haliyle sabote eder diye korkuyorum
amaann sen o zaman diğlerini boşver bi tek bana hediye al nasıl fikirAyarlarsam mutlaka katılırım canım ben de çok istiyorum çok da özeniyorum.. Hediye alıp vermeye bayılırımmm
Yok ya yormuyorumda islerimi bi an once bitirmem lazim aralikta bisi yapcak halim kalmiycak dunku fotoyu ayrintilayip koydum gordun muooo maşallah selvi boyun varmış. benim boy 1,63 şimdilik kilom 58. hedef 55 uğraşıyorumo kadar da yuvarlak değilmişsin kıızzz abartma
bende öyle düşünüyorum. önceden melih pislikti canla olmasını istiyordum ama banu mayasını koydu yine ortaya
iyi yaptın tatlımm. çok yorma kendinii
Hahahaha sen varya sen ben diyet yapicam dedigi!de banamillet ne diyeti diyo burda
Kiz ben argan yagini sacimi duzlestirmeden once kuruyken suruyorum hahaha fena yapiyor heOnları bende kullandım ama banamısın demedilerArgan yağı azıcık işe yaradı ama tam olarak değil.. Bende aktardan bitki şampuanı aldım çok şükür memnunum saçlarım dökülmüyor gürleşiyor zaten ince telli saçlarım kel kalcam diye ne korkmuştum
g.t göbek hepimizde var. onlar türk kadınının şanındanboy var da işte d.t göbek de varsenin vermen gereken de azmış benim en az bi 7 8 lazım ama yıllardır hep lazım o kiloyu vermek, bi türlü tutamıyorum bogazımı
Hoşbuldum gulüm
Bi çokba yaptım, yiyip bilene ödül vercem akşam
Haha eskiden oluyordu o tekrar tekrar begenme durumu cok nadir oluyordu :)vaaayyy bak bu iyidiiiyazını tekrar tekrar begenesimm geldi,öyle bir seçenek yok diye beğenip geri aldım,tekrar beğendim
Geldiğinde yemeğe alcam senig.t göbek hepimizde var. onlar türk kadınının şanındanbende 63,5 tum 2 ayda zorla verdim. hala diyetteyim sıkıldım
hımm,neyseki uzaktayım da yemeğe davet etme gibi bir durum yok
gördüm az önce canım. hepsi de çok cici şeylerrYok ya yormuyorumda islerimi bi an once bitirmem lazim aralikta bisi yapcak halim kalmiycak dunku fotoyu ayrintilayip koydum gordun mu
Haha benim programim basladi bu tarz benim :)34 bedensin kızım tabi ne diyeti diyecekler
o nadir anlardan birini yaşattın banaHaha eskiden oluyordu o tekrar tekrar begenme durumu cok nadir oluyordu :)
baya şanlı bir türk kadınıyım beng.t göbek hepimizde var. onlar türk kadınının şanındanbende 63,5 tum 2 ayda zorla verdim. hala diyetteyim sıkıldım
O kadar ne oldu belirsiz mi kizHoşbuldum gulüm
Bi çokba yaptım, yiyip bilene ödül vercem akşam
Kizlar harbi kime cikiyorsa tanga alsin hahaamaann sen o zaman diğlerini boşver bi tek bana hediye al nasıl fikir
Olur sen de bana al nasılsa sözlüm hediye almaktan süprüzlerden hoşlanmıyoramaann sen o zaman diğlerini boşver bi tek bana hediye al nasıl fikir
hiç gelmemGeldiğinde yemeğe alcam seni
Biz nereye gidecektik?
Mercimek diye başladım, ortaya garip birşey çıktıO kadar ne oldu belirsiz mi kiz
Yaa suna banunun bebeğini ona verilen ilaçlar yüzünden kaçırmamışmıydı yani kendi isteğiyle değil demi??ooo maşallah selvi boyun varmış. benim boy 1,63 şimdilik kilom 58. hedef 55 uğraşıyorumo kadar da yuvarlak değilmişsin kıızzz abartma
bende öyle düşünüyorum. önceden melih pislikti canla olmasını istiyordum ama banu mayasını koydu yine ortaya
iyi yaptın tatlımm. çok yorma kendinii
ama mor olsunKizlar harbi kime cikiyorsa tanga alsin haha
İşte ben yapamıyorumKiz ben argan yagini sacimi duzlestirmeden once kuruyken suruyorum hahaha fena yapiyor he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?