İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

boy 170, kilo o kadar çok ki kadınların kilosu sorulmaz diyorum ama hadi sen yabancı degilsin söyleyim, 76
valla yapak mı diyet diyecem ama marga 0 beden haliyle sabote eder diye korkuyorum
Hahahaha sen varya sen ben diyet yapicam dedigi!de banamillet ne diyeti diyo burda

Yok ya yormuyorumda islerimi bi an once bitirmem lazim aralikta bisi yapcak halim kalmiycak dunku fotoyu ayrintilayip koydum gordun mu

Kiz ben argan yagini sacimi duzlestirmeden once kuruyken suruyorum hahaha fena yapiyor he

boy var da işte d.t göbek de var senin vermen gereken de azmış benim en az bi 7 8 lazım ama yıllardır hep lazım o kiloyu vermek, bi türlü tutamıyorum bogazımı
g.t göbek hepimizde var. onlar türk kadınının şanından bende 63,5 tum 2 ayda zorla verdim. hala diyetteyim sıkıldım
Hoşbuldum gulüm
Bi çokba yaptım, yiyip bilene ödül vercem akşam

hımm,neyseki uzaktayım da yemeğe davet etme gibi bir durum yok

Yok ya yormuyorumda islerimi bi an once bitirmem lazim aralikta bisi yapcak halim kalmiycak dunku fotoyu ayrintilayip koydum gordun mu
gördüm az önce canım. hepsi de çok cici şeylerr sağlıkla kullanmak nasip olur, hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini inşallah canımm

g.t göbek hepimizde var. onlar türk kadınının şanından bende 63,5 tum 2 ayda zorla verdim. hala diyetteyim sıkıldım
baya şanlı bir türk kadınıyım ben
doğduğumdan beri hep aklımda bi diyet fikri var sıkıldım artık, ondan 1 senedir fikri bile bunaltıyor beni ama vakti geldi de geçiyor bile

Yaa suna banunun bebeğini ona verilen ilaçlar yüzünden kaçırmamışmıydı yani kendi isteğiyle değil demi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…