• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Benim saclarimda cok kirik vardi ozellikle sac uclarimda hic kestirmedim canim aminokeratin uyguladim biraz evde. Daha sonra argan yagi cok az kullandim. Birde hindistan cevizi yagini cok kullandim yumasicik ve canli yapti saclarimi :)
Onları bende kullandım ama banamısın demediler :63::63: Argan yağı azıcık işe yaradı ama tam olarak değil.. Bende aktardan bitki şampuanı aldım çok şükür memnunum saçlarım dökülmüyor gürleşiyor zaten ince telli saçlarım kel kalcam diye ne korkmuştum :KK53:

Bende cok yiyordum yine az yemeye basladim zaten balik etliyim kalcalardan o yuzden biraz daha yersem olmiycak hahaha balina gibi olcsam ya
ben balina gibi oldum, artık küçülmem lazım :KK17:
Canım çok istiyorum en başta sen biliyorsun ama bu dişler zorluyor beni her ay gidiyorum artık ve ona ayırıyorum sürekli iş de bulamadım çalışıyor olsam hiç kaçırmazdım o_O
daha 1 aydan fazla var çekilişe, eğer ayarlayabilirsen katıl o zaman oldu mu yavru o_O çok da ısrar edemiyorum ama çok istiyorum ya :mad:

boy 170, kilo o kadar çok ki kadınların kilosu sorulmaz diyorum :KK53: ama hadi sen yabancı degilsin söyleyim, 76 :eek:
valla yapak mı diyet diyecem ama marga 0 beden haliyle sabote eder diye korkuyorum :63:
ooo maşallah selvi boyun varmış. benim boy 1,63 şimdilik kilom 58. hedef 55 uğraşıyorum :KK49: o kadar da yuvarlak değilmişsin kıızzz abartma :KK50:
5 sene oldu herhalde dizi :)
ya ben o diziyi suna için izliyordum :KK51::KK51::KK51: keşke can banu ile değilde suna ile olsaydı başlarda hiç banu ile olmasalardı :KK51:
bende öyle düşünüyorum. önceden melih pislikti canla olmasını istiyordum ama banu mayasını koydu yine ortaya :KK53:
Hosbuldum canimmm hamdolsun iyiyim ev isleriyle uğraşıyorum yoruldum bi size bakim dedim
iyi yaptın tatlımm. çok yorma kendinii :KK19:

5 sene oldu herhalde dizi :)
ya ben o diziyi suna için izliyordum :KK51::KK51::KK51: keşke can banu ile değilde suna ile olsaydı başlarda hiç banu ile olmasalardı :KK51:

okuyorum yığınla kitaplarım var :KK68:
işe giderken bu sorunlarım çoktu şükür şimdi azaldı :KK51:
İyi bari canim oku oku gercekten kitap okumak iyi geliyor bence

ooo maşallah selvi boyun varmış. benim boy 1,63 şimdilik kilom 58. hedef 55 uğraşıyorum :KK49: o kadar da yuvarlak değilmişsin kıızzz abartma :KK50:

boy var da işte d.t göbek de var :KK12: senin vermen gereken de azmış benim en az bi 7 8 lazım ama yıllardır hep lazım o kiloyu vermek, bi türlü tutamıyorum bogazımı :110:

ben balina gibi oldum, artık küçülmem lazım :KK17:

daha 1 aydan fazla var çekilişe, eğer ayarlayabilirsen katıl o zaman oldu mu yavru o_O çok da ısrar edemiyorum ama çok istiyorum ya :mad:
Ayarlarsam mutlaka katılırım canım ben de çok istiyorum çok da özeniyorum.. Hediye alıp vermeye bayılırımmm:KK51:

Back
X