• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Bu aralar ona ayırabileceğim bir bütçem yok canım öyle diyeyim.. Çok isterdim aslında ama kısmet işte..
Canin sagolsum canim beni! Varligin sohbetin yeter :) birdahaki cekilise katilirsin o zaman kuzum :) ayyy benim kuaforum diye bi yarisma var kadin res!en sacimi mahvettin diye agliyor gitti kizin saclari :(

Canin sagolsum canim beni! Varligin sohbetin yeter :) birdahaki cekilise katilirsin o zaman kuzum :) ayyy benim kuaforum diye bi yarisma var kadin res!en sacimi mahvettin diye agliyor gitti kizin saclari :KK43:
Sağol canım teşekkür ederim:KK68: Görüyorum arada ama hiç oturup izlemedim biz tanıdığımız insanlara saçlarımızı emanet edemiyorken onlar yolda görüp gidiyor gider tabi saçlar:KK48:

Sağol canım teşekkür ederim:KK68: Görüyorum arada ama hiç oturup izlemedim biz tanıdığımız insanlara saçlarımızı emanet edemiyorken onlar yolda görüp gidiyor gider tabi saçlar:KK48:
Valla canim bende guvenemezdim benim uzun saclarim var bir senedir kestiricem kestiricem diye dolaniyorum hala cesaret edip kestiremedim . boya hele hic surmedim dogal hali kalsim diyo herkes

Back
X