- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.461
Tamam o zaman :)Canim katilanlarim adini yazicaz sirayla her biri icin birimiz cekecek ve ozelden ki!e ciktigini soyleyecek cikan kisinin adres bilgilerini yollacak . o bir kisi kim kime cikmis bilecek ama hic kimseye soylemeyecek boyle olacak ben sana anlatirim! Telefondan uzun uzun :)
günaydın pinkBu akşam olmasın benim misafirim var yada siz yapın ben bana çıkana razıyım :) ama nasıl çekilecek?
bu saate beklenir mi kızKarnim acikti daha kahvalti yapmadimmmm
Napıyosun :)günaydın pink
bu saate beklenir mi kız
Canim benim karnim anca acikiyor ya gobegimi yok etmisken az ve haf seyler yemeye gayret ediyorum :)günaydın pink
bu saate beklenir mi kız
Malesef canım ben katılamam bana bir türlü nasip olmadı şu çekilişGunaydin kuzular yilbasi cekilisi yapsak kaciniz katilir :) bu topik icinde biz bize olacak :)
Canin sagolsun kuzum ama neden canim :) katilzsaydin eglenirdik baya cani! :)Malesef canım ben katılamam bana bir türlü nasip olmadı şu çekilişBir dahakine inşallah
Bu aralar ona ayırabileceğim bir bütçem yok canım öyle diyeyim.. Çok isterdim aslında ama kısmet işte..Canin sagolsun kuzum ama neden canim :) katilzsaydin eglenirdik baya cani! :)
Canin sagolsum canim beni! Varligin sohbetin yeter :) birdahaki cekilise katilirsin o zaman kuzum :) ayyy benim kuaforum diye bi yarisma var kadin res!en sacimi mahvettin diye agliyor gitti kizin saclariBu aralar ona ayırabileceğim bir bütçem yok canım öyle diyeyim.. Çok isterdim aslında ama kısmet işte..
Sağol canım teşekkür ederimCanin sagolsum canim beni! Varligin sohbetin yeter :) birdahaki cekilise katilirsin o zaman kuzum :) ayyy benim kuaforum diye bi yarisma var kadin res!en sacimi mahvettin diye agliyor gitti kizin saclari
tmm canım :)Ozelden anlatirim tatlim bunu burda cok anllattim ama sende dinlememissin
ben katılırım canım :)Gunaydin kuzular yilbasi cekilisi yapsak kaciniz katilir :) bu topik icinde biz bize olacak :)
benim o yiyorum gazoz içiyorum bir yandanda filmlere göz atıyorumnapıyonuz çatlak patlak yusyuvarlaklar
bende iş yerindeyim çalışıyorum. unutma beni molası verdimbenim o yiyorum gazoz içiyorum bir yandanda filmlere göz atıyorumsen napiyon
unutma beni ne kadarlık bir süre molasıbende iş yerindeyim çalışıyorum. unutma beni molası verdim
Hosgeldin canim pinkoyla telefonda konusyordum selami var sana mercimek corbasi yapmaya calisiyor vizir vizir ses geliyor mercimergi cekerken bi seyi beceremedi yanapıyonuz çatlak patlak yusyuvarlaklar
1 saat sürüyorunutma beni ne kadarlık bir süre molası
Kuru uzum ye canim benim birde balik tuket bence bende de fil hafizasi var sanki haha :)tmm canım :)
ya bende unutkanlık var kuzu eskiden bu kadr değildi
becereksiz zaten oHosgeldin canim pinkoyla telefonda konusyordum selami var sana mercimek corbasi yapmaya calisiyor vizir vizir ses geliyor mercimergi cekerken bi seyi beceremedi ya
Valla canim bende guvenemezdim benim uzun saclarim var bir senedir kestiricem kestiricem diye dolaniyorum hala cesaret edip kestiremedim . boya hele hic surmedim dogal hali kalsim diyo herkesSağol canım teşekkür ederimGörüyorum arada ama hiç oturup izlemedim biz tanıdığımız insanlara saçlarımızı emanet edemiyorken onlar yolda görüp gidiyor gider tabi saçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?