İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Bu aralar ona ayırabileceğim bir bütçem yok canım öyle diyeyim.. Çok isterdim aslında ama kısmet işte..
Canin sagolsum canim beni! Varligin sohbetin yeter :) birdahaki cekilise katilirsin o zaman kuzum :) ayyy benim kuaforum diye bi yarisma var kadin res!en sacimi mahvettin diye agliyor gitti kizin saclari

Canin sagolsum canim beni! Varligin sohbetin yeter :) birdahaki cekilise katilirsin o zaman kuzum :) ayyy benim kuaforum diye bi yarisma var kadin res!en sacimi mahvettin diye agliyor gitti kizin saclari
Sağol canım teşekkür ederim Görüyorum arada ama hiç oturup izlemedim biz tanıdığımız insanlara saçlarımızı emanet edemiyorken onlar yolda görüp gidiyor gider tabi saçlar

Sağol canım teşekkür ederim Görüyorum arada ama hiç oturup izlemedim biz tanıdığımız insanlara saçlarımızı emanet edemiyorken onlar yolda görüp gidiyor gider tabi saçlar
Valla canim bende guvenemezdim benim uzun saclarim var bir senedir kestiricem kestiricem diye dolaniyorum hala cesaret edip kestiremedim . boya hele hic surmedim dogal hali kalsim diyo herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…